inak keby nieco tak som tam dal slabsie DH hej nie ze pojdem ....co ja viem polomku tak nerob z toho dramu a prirovnal by som to k tomu AM ale nevadi....a nerob sa tu neviem kto hej...aj tak ....uz som kupil RS Recon...a to bude v pohodke stacit...dik za rady od normalnych bikerov
Chlapec chce vidlicu 120 aspon, nato aby mu to dobre pruzilo .
Ja som si pred par tyzdnami kupil FOX F 80 RL a mozem povedat, ze o zdvihu to absolutne nieje ale o tom ako dobre vie vidlica tlmit nerovnost a poviem vam, ze som stale vyhukany z toho ako tato vidlica iba so zdvihom 80 MM dokaze stlmit cokolvek pri jazde XC .
Podla mna vzduchova vidlica so zdvihom 120 mm iba neprijemne pohupuje . !
Ale pokial vazi 70 KG je to o inom . Ja mam necelych 60 heh . papa
to hej....tak vsetci nahodme 80mm vidlice a pome jazdit AM.EN
Jazdim u-turnovu vidlicu a je to dost citi ten zdvih lebo ked mas k dispozicii vecsi zdvih tak ti koleso dokaze vijst vecsiu prekazku bez silneho kopnutia alebo rohodenia riadenia. Takze ked sa pri zjazde pustis cez kamene alebo obcas prejdes cez nejaky ten padnuty strom tak to je dost citi pri malom zdvihu (85) . Ked mam zdvih naplno (130) tek to len hopne a koleso to doslova preskoci.
Jazdim u-turnovu vidlicu a je to dost citi ten zdvih lebo ked mas k dispozicii vecsi zdvih tak ti koleso dokaze vijst vecsiu prekazku bez silneho kopnutia alebo rohodenia riadenia. Takze ked sa pri zjazde pustis cez kamene alebo obcas prejdes cez nejaky ten padnuty strom tak to je dost citi pri malom zdvihu (85) . Ked mam zdvih naplno (130) tek to len hopne a koleso to doslova preskoci.
vijst
caupistemi mam pocit ze Cibo hovori o uplne inom zehleni a prekazkach ako ty, aspon teda rozmerovo urcite predopkladam ze Cibo vozil predtym nejaku prisernost ako vozim ja a z chodu svojej novej vidlice je nadseny. Neberme mu preto jeho radost a spokojnost, kazdy jazdi nieco ine a nieco ine si predstavuje pod pojmom zehlenie a tak to ma byt.
inak presne toto si aj ja myslim....lebo mal som kedysi 100mm videl som na brachovom biku ked som isiel a on ma 130mm ze bol v tom dost rozdiel...podla mna tie 80mm su tak na cross a mozno nejake to XC ale rozhodne nie na nejake AM...taky co nemaju moznost skusit vidlu s väcsim zdvihom tak nech su radsej ticho
Mam Manitou Black platinum, nastaveny stale na 120mm, nakolko pri mensom zdvihu to fakt viac kopalo. A na druhej strane s mojou vahou 78kg ked zbehneme nejaky zjazdik, a kuknem na zaprasenost noh na vidle, tak je vidno, ze chodi takmer na doraz.
Vyuziva sa cela vyska zdvihu.
Som s nou spokojny, ked budem mat nejaku novsiu, lepsiu, tak porovnam. Pred tym som mal RST381EL a to sa fakt neda zrovnavat.
Ale samozrejme aj na inom biku.
stresujete s tym ze xc je svaty zakon ze nikto nemoze mat viacej ako 100mm, allmountain nemozem mat viacej ako ??? ... to je chore, daj si tam co chces, kolko odporuca vyrobca +-20mm podla toho ktorym smerom si to chces uzit (ci z kopca alebo do kopca).
ja som jazdil na xc 8" rotory a ludia to nechapali.. skratka sme prilis mala a obmedzena krajina stale
no jasne hovoril som.. kto jazdi xc a nahodou mate v predu 180mm rotor sa rovno zastrelte lebo to nie je spravne pouzitie takeho velkeho rotora... a ste m***** a sedlaci no asi tak... na pobavenie dost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna vzduchova vidlica so zdvihom 120 mm iba neprijemne pohupuje...
napíšeš nám prosím aké vidlice si jazdil, keď si schopný urobiť takého dosť zásadné závery ?
Chlapec chce vidlicu 120 aspon, nato aby mu to dobre pruzilo .
Ja som si pred par tyzdnami kupil FOX F 80 RL a mozem povedat, ze o zdvihu to absolutne nieje ale o tom ako dobre vie vidlica tlmit nerovnost a poviem vam, ze som stale vyhukany z toho ako tato vidlica iba so zdvihom 80 MM dokaze stlmit cokolvek pri jazde XC .
Podla mna vzduchova vidlica so zdvihom 120 mm iba neprijemne pohupuje . !
Ale pokial vazi 70 KG je to o inom . Ja mam necelych 60 heh . papa
to hej....tak vsetci nahodme 80mm vidlice a pome jazdit AM.EN
mam ju...
caupistemi mam pocit ze Cibo hovori o uplne inom zehleni a prekazkach ako ty, aspon teda rozmerovo urcite
inak presne toto si aj ja myslim....lebo mal som kedysi 100mm videl som na brachovom biku ked som isiel a on ma 130mm ze bol v tom dost rozdiel...podla mna tie 80mm su tak na cross a mozno nejake to XC ale rozhodne nie na nejake AM...taky co nemaju moznost skusit vidlu s väcsim zdvihom tak nech su radsej ticho
Vyuziva sa cela vyska zdvihu.
Som s nou spokojny, ked budem mat nejaku novsiu, lepsiu, tak porovnam. Pred tym som mal RST381EL a to sa fakt neda zrovnavat.
Ale samozrejme aj na inom biku.
http://www.azurobike.sk/downhill-0
ja som jazdil na xc 8" rotory a ludia to nechapali.. skratka sme prilis mala a obmedzena krajina stale
ono sa to všade hodnotí ako prejav sedláctva
len práve tým sedlákom to nebýva zjavné