Asi skorej tie DJ 2 nejaku , zvaste cenu aj schopnost ... Dakujem
(casom mozno pridam ak by som dostal (nasiel) ine ponuky)
MYSLEL SOM MZ DJ 2 ... fakt nemusis nahanat vsade prispevky
EDIT:tu odpoved pod, mi stacilo hodit do spravy ... vvies jak to vyzera ...
A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 3 (2007 a menej) ??
MZ DJ 3 2007 a menej je to isté ako MZ DJ 3 2007 a menej
A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 2 (2007 a menej) ??
K téme. 2mironfs: Tvoju vidlicu by som osobne asi nezobral. Je používaná od 2009 a ty si už druhý majiteľ? Nechápem prečo ju potom predával ?
2PatrikL: Bál by som sa isť do santouriek. No možno budeš mať záruku lenže nereklamujú ti všetko.
Napr. tú DJ miro môže predávať lebo má nejakú vadu čo ti nereklamujú tak to je naprd. Vadu nemusí mať ale je zvýšená pravdepodobnosť že jej niečo bude pretože ak s ňou bol spokojný tak ju prečo predával ? A zober 20 mm os obyčajná je nahovno ..
ty si mudry ako moja babka... suntour ti ponuka zaruku na tie iste casti vidlice ako aj ine znacky... a necuduj sa ze ked si dod*bes vidlicu vlastnou vinou, ze ti to nereklamuju... Suntouru mam druhu, zatial 100% spokojnost a keby som mal kupit nieco v takej kvalite u MZ, tak zaplati 2x tolko...
K téme. 2mironfs: Tvoju vidlicu by som osobne asi nezobral. Je používaná od 2009 a ty si už druhý majiteľ? Nechápem prečo ju potom predával ?
2PatrikL: Bál by som sa isť do santouriek. No možno budeš mať záruku lenže nereklamujú ti všetko.
Napr. tú DJ miro môže predávať lebo má nejakú vadu čo ti nereklamujú tak to je naprd. Vadu nemusí mať ale je zvýšená pravdepodobnosť že jej niečo bude pretože ak s ňou bol spokojný tak ju prečo predával ? A zober 20 mm os obyčajná je nahovno ..
Ja by som zobral nejakú suntour duro fr20 100mm alebo duro 2011 s pevnou osou... Ušetriť 50-70e a mať niečo staré 5 rokov a bez záruky... Neviem neviem
Materiál sa po rokoch unavuje ? Možno hej ale nechápem prečo máš strach... Ja som zobral dnes 888 ročník 2005. Mám ju doma a max čo som mal zle boli zodraté vnútorné nohy. Niekto si kúpi MZ monster čo je ročník 2003 (Ak nie opravte ma) a nebojí sa.
OT: Je to pravda že marzocchi sa vracajú do talianska ?
ci ?