Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
trošku to tu oživím, plánujem použiť na nový Fox tlmič púzdra z Rock Shox Monarch 1/2" 22,2*6mm, cena nie je najnižšia 12,50 €/kus, vieme aktuálne o nejakej lacnejšej, ale čiernej alternatíve?
trošku to tu oživím, plánujem použiť na nový Fox tlmič púzdra z Rock Shox Monarch 1/2" 22,2*6mm, cena nie je najnižšia 12,50 €/kus, vieme aktuálne o nejakej lacnejšej, ale čiernej alternatíve?
Mas zrejme na mysli capy, nie puzdra? Farebne (aj cierne) vymedzovacie podlozky ma Enduroforkseals na svojich needle bearings, ale bohuzial to vobec nie je lacnejsie.
Posta z USA a zadarmo??? Je to tam niekde uvedene?
peterg, keď je to v celku voláme to čapy? ...ten tlmič je nový, takže nejdem do neho zasahovať...čo sa týka pošty, je to maličkosť, vložil som 2 ks do košíka až po finálny checkout a bolo to zadara
, tak som si to radšej mailom overil a odpísali asi za 20 minút, že je to tak...
("Tomas,
We do have those in stock. Shipping for those would be free via USPS First Class International.
Rush Carter
CS West Bikes")
kiri, skúsim si tam pridať ešte nejaký iný rozmer na skúšku a uvidíme, či sa to zmení...keby to nebolo potom za free, tak to radšej kúpim na 2x...
no, takto vyzerá checkout, len som trošku prekvapený, že tie moje akosi zmizli z ponuky...shop je to seriózny, podľa toho čo som čítal z netu, počkám čo mi odpíšu večer...
To moze byt pravda, zo svojej skusenosti viem, ze Al eloxovany cap v polymerovom puzdre vyzera opotrebovanim uplne inak (1 taky povodny cap mam na Ibisovi), ako 2-dielne standarde reducery s rovnakymi puzdrami (aj polymerove puzdra sa opotrebuvaju viac na makkom hliniku, aj ten hlinik). Ked vsak porovnam nerezovy cap s eloxovanym Al (2. cap na Ibisovi, vymeneny), tak nerezovy je zase aspon o triedu lepsi. A kritickym miestom su ovsem standardne DU puzdra.
no ja som mal doteraz len DT, takže s týmto skúsenosť nemám, každopádne by som to rád vyskúšal...mám možnosť to dať aj spraviť, ale takto to mám aj v "správnej" farbe a navyše aj s tesneniami...
katko, čo stále riešiš farbu na súčiastke, ktorá bude po namontovaní "vo vnútri". Takže aj keby bola ružová so zelenými hviezdičkami, tak to vzhľad bicykla neovplyvní.
Viete mi prosim poradit daky konkretny material na tie "polymerove" klzne puzdra? Kedze by som chcel niekde daky zohnat a dat ich spravit sustruznikovi.
takisto sa na to chystam dat si to stocit po vzore tf tuned. mam doma nylon a teflon, teflon je mastnejsi ten chcem pouzit ako bushing a spacery a asi aj oska budu nylonove. v sobotu mam poslednu skusku tak to potom budem riesit, dufam ze sa to osvedci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cswestbikes.com/servlet/the-10390/Rock-Shox-1-fdsh-2%22-eyelet/Detail
Mas zrejme na mysli capy, nie puzdra? Farebne (aj cierne) vymedzovacie podlozky ma Enduroforkseals na svojich needle bearings, ale bohuzial to vobec nie je lacnejsie.
Posta z USA a zadarmo??? Je to tam niekde uvedene?
Btw, puzdra nechavas povodne (DU)?
, tak som si to radšej mailom overil a odpísali asi za 20 minút, že je to tak...
("Tomas,
We do have those in stock. Shipping for those would be free via USPS First Class International.
Rush Carter
CS West Bikes")
kiri, skúsim si tam pridať ešte nejaký iný rozmer na skúšku a uvidíme, či sa to zmení...keby to nebolo potom za free, tak to radšej kúpim na 2x...
http://www.gekonsport.cz/cyklistika/cep-zadniho-tlumice-1-2-quot-x1-2-quot-22-2x6mm-3-dilny-1-set/
Inak Lord ma pravdu, cap nie je vobec vidiet, len vymedzovacie podlozky, a tie sa daju naeloxovat na cierno akekolvek.