Zdravím, rad by som sa opýtal, či si zviknete pred sezónou vymeniť plášte medzi sebou...V praxi to znamená predný na zadné koleso a zadný na predné koleso...
Prehadzovat zadny do predu by som neriskoval, ale myslim, ze predny dozadu nie je problem, pokial je dezen obojsmerny. A zadny vyhodit ak je uz na pokraji sil
Tak tak. Ako písali tí predo mnou. Vzadu deriem plášte koľko sa dá (až na ráf) Vpredu to radšej neriskujem. Istota vedenia predného koľeska je guľomet.
ja som vymenil po sezone predny zo zadnym po 6000km a pohoda
bocne stuple neboli zoslahane ani odtrhnute a stred bol na 40%
v predu drzi paradne a v zadu je skoro novy z predneho kolesa v snehu a blate nemam problem
plaste michelin XCR extreme 127tpi 2,0
Ja mám zatiaľ nahodené plášte z minulej sezóny. Vpredu NN UST 2,1 a vzadu RR UST 2,1 vzadu už mám hodenú dušu. Odjazdené mám na nich asi 4000 km. Predný je ako nový. Zadný je dosť zničený, stred má asi 40% dezénu a dezén na bokoch je už značne otrhaný a sú na ňom 2 rezné diery, preto tam už vozím dušu. Na jar ešte pojazdím na starom RR a pred pretekmi nahodím nový RR, ktorý mám už doma nachystaný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stačí takováhle odpověď
v tom je ten rozdíl
bocne stuple neboli zoslahane ani odtrhnute a stred bol na 40%
v predu drzi paradne a v zadu je skoro novy z predneho kolesa v snehu a blate nemam problem
plaste michelin XCR extreme 127tpi 2,0