mam taky problem, ze same od seba sa mi zvliekli UST plaste Schwalbe Racing Ralph na kolesach Mavic SLR, na biku som aktualne nejazdil, na vyjazde som bol doobeda a ako bike parkoval na balkone zrazu len rana a tmel po celom balkone... po dalsom nahodeni plastov to iste a to neboli ani nahustene na spravny tlak iba na 1bar ledva. Nahadzoval som ich za pomoci mydlovej vody a plast bol dobre chyteny do rafika lebo som po plasti pred nahustenim este pobuchal niekolko krat.
Nevie niekto ci je chybny plast nejaka ulava teplom napriklad co je na balkone alebo je to chyba kolies?
Dakujem za rady.
a toto je presne to coho sa zacinam obavat.. SCHWALBE robi plaste o 100-150g lahsie ako ostatny a tak to zacina vypadat..
patky ma s velmi makkaho materialu a po zalozeni som ho nevedel ani v rafku pretocit, len tak z prdele som na ventil nasadil malu pumpu, fukol a ten plast sa okamzite chytil, nepouzil som ani tmel ani mydlovu vodu (rafik Mavic 819)
asi je pravda ze nieje UST ako UST
Urobil som aj video pre tych co neveria, ze vzduch moze poskodit rafik, taky to poskodeny nebol a plast poskodeny nie je lebo rovnako sa koleso ohybalo aj ked bolo bez plasta: http://www.youtube.com/watch?v=5iCFC5A2hOs
Rubena Charybdis V76 2.0" UST Supra 550g - ak je ta vaha realna, tak to je tiez super a plne konkurencieschopne beznym neUST plastom aj UST od Schwalbe.
P.S. Jakub, predpokladam, ze si objednal prave tuto, tak potom odvaz a daj vediet. Dik.
mne buchol pred startom horalu...a neboj...uplna pohoda...zobral som druhy UST vymenil...a v pohode isiel...pokial sa mi nerozpadli kluky 8 km pred cielom
no vzdy mam zo sebou...min 2 plaste...jeden taky aky mam obuty...a druhy keby prsalo...takze nech to premenime na drobne...1 Racing Ralph...1 Nobby Nic...a este k tomu vacsinou aj jeden non-UST Racing Ralph...ved clovek nikdy nevie ze????
koniec toto
prave som nahodil Rubena Scylla tubeless supra.
Nahodil som ich bez mydla a isli na prvy krat, nic neprefukovalo a ani nepraskali ked zapadali do rafiku. Zatial lahse a rychlejsie ako Schwalbe vyskusame este jazdne vlastnosti a kolko km vydzia do explozie ale zatial do vyzera dobre.
Lenivec hnilí że čo sa len môże mne stať ... Z domu som išiel s tlakom na prednom kole odhadom tak 1,5 max stým że to vydrží. V zjazde ma to nejak začalo baviť tak som sa do toho oprel a keď som v zákrute prechadzal z rigolu do rigolu počujem psssst a ležim
quasko, tie i a y sa Ti asi mylia od toho padu, co?
jure, dnes ta budu nahanat po lese napuchnute ustcka
do francuzkych rafkov patria francuzke plaste
Viac ako dobra