o tom je tu už napísané vyššie dobrých pár príspevkov a dokonca aj to že vzdialenosť platničiek sa nemení, mení sa len moment kedy začína brzda účinkovať
ok, takze pohral som sa trosku z brzdami a tu su nasledovne zistenia
1. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa jemne meni aj poloha pak cca 0,5cm medzi krajnymi polohami
2. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa meni kontaktny bod platniciek s kotucom len za predpokladu ze poloha pacok sa doladi na rovnaku uroven od gripu (poloha dosticiek voci kotucu sa nemeni), rozdiel medzi krajnymi polohami je citelny
3. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa nemeni objem v brzdovom systeme ale posuva sa piestik ktory tlaci na kvapalinu (vid prilozeny obrazok)
ak budu este nejake otazky tak sa na ne pokusim najst odpoved
OK, z doch polopravdivých výplodov sme vytvorili issue na dve strany.
Zle som sa vyjadril v prípade nastavenia platničiek, samozrejme má byť nastavenie voľného chodu páky.
Ale nesúhlasím s Turbiho poznatkom že sa pri tom mení iba poloha páky.
V mojom prípade je to ale stále tak ako je to v návode.
Pri maximálnom oddialení páky od gripu je to 7,5 cm a záber je pri zatiahnutej skrutke na 3 cm.
Pri odskrutkovaní sa zmení poloha páky na 8 cm a záber je na 6 cm.
Na tom obrázku z manuálu by to potom bolo naopak pretože páka sa pri nastavovaní nepribližuje k rajdom ale oddiaľuje.
Takže žiadne pivo sa nekoná, iba ak si ho navzájom zaplatíme.
Mrzí ma že som v tejto téme skôr oponentom no aspoň sa ujasnilo a dohodlo že piestiky sa skutočne nenastavujú! hehe
No ja mám stále "problém". hehe
Zajtra budem znova sledovať, kontrolovať a nastavovať aby som skutočne nadobudol výrazný pocit "mŕtveho" chodu páky.hehe
ok hosi , teraz trosku lajcka otazocka , preco mi kua vrzga zadna kotucovka ?? chcel by som poznat vsetky moznosti cim by toto mohlo byt sposobene .....
ok hosi , teraz trosku lajcka otazocka , preco mi kua vrzga zadna kotucovka ?? chcel by som poznat vsetky moznosti cim by toto mohlo byt sposobene .....
Cely problem XT brzd v tomto obdobi je teplota, cca od 5C nizsie a vyrazne skracuje chod brzdovej paky a brzdove valceky sa uz tak ochotne nevracaju na povodn miesto,preto aj vzdialenost medzi platnickami a kotucom sa stava minimalnou a napr. mne zacali vrzgat brzdy pri pomalom pohybe a kolesa sa tocia s vacsim odporom,ale funkcnosti to nevadi a brzdia vyborne,problem je viac menej neriesitelny,dovodom bude pravdepodobne material,z ktoreho su vyrobene puzdra brzdovych valcov,resp. ich gumove tesnenie
2all : ech asi som sa nevyjadril zretedelno , vrzgaju vtedy ked zabrzdim dost prudko alebo ked som poriadne rozbehnuty z kopca a dost prerusovane aj ked je brzdna paka stale zatiahnuta ...
podla mna mas zaspineny (zamasteny) brzdovy kotuc, ine vrzganie tam hadam ani nema byt z coho, platnicky a kotuc riadne vydrhni technickym liehom a potom chod trosku vypalit brzdove platnicky z nejakeho dlhsieho prudkeho kopca
uz som sice zapil Novy rok v Tokiu ale Ricciho lajnu by som si pridal... ze XT brzdy nefunguju pod 5 stupnov?
co je to vrzganie? pretoze rezonanciu sposobuje este zopar dalsich dovodov... napr. zadna stavba, krivy kotuc, kombinacia platniciek a kotuca... atd...
2all : presne ako pisem , vrzganie doslova a do pismena ako stare panty na dverach a zacalo to ked som si bike vyzdvyhol zo servisu , tak neviem uz tam bolo aj viac blata a nic nevrzgalo popripadne nejaky maly kamienok rozomlelo , ci mi cisto teoreticky neodchadzaju brzdne dosticky doprec , teda ci sa nezodrely aj ked bike mam iba mesiac .....
no už je to raz tak... reč je o xt 2008 a nie že by nefungovali, ale skracuje sa chod páky. viac info nájdeš napríklad na bike-fore
tuto info môžem potvrdiť .. jazdil som minulu zimu asi mesiac Shimana Deore LX brzdy a chod sa uplne zmenil .. skrátil sa
myslím že minerálny olej je náchylnejší na nižšie teploty ako DOTka ... túto zimu jazdím na Juicy 7 a žiadna zmena, červené kolečko som ani nechytil
hm, rad sa necham poucit, jazdim Julinky aj v minus 15 a skracuje sa mi akurat pindur od zimy...
(pripijam na Osaku )
EDIT: este doplnim-vazim si teoretikov, ktori citia rozdiel teploty kvapaliny (ci uz oleja alebo brzdovky) medzi 15 a 0 stupnami, ale ked sa zahreje na 150 stupnov, to si uz nevsimnu...
no tak to si uz ani nevsimam ,vzdy chytim stres ked ficim dole kopcom a zrazu packa na rajdoch a ledva brzdi , potom packu postlacam a uz brzdi asi 3 cm od riaditok akokeby sa to tam nejako natlakovalo , ale po case to zase musim opakovat ak chcem zabrzdit
Podľa Jánošíkových kusých informácií je naozaj sa skvelé vyjadriť. Najprv píše o vŕzganí a nakoniec sa dozvieme že má brzdu asi aj zavzdušnenú. hehe
Viem čo všetko s tým treba urobiť aby nevŕzgalo ale dnes je Silvestééér a a ja oslavujééém aj keď qua žádneho Silinka nepoznám. hehe
Janosik ma asi zavzdusnenu brzdu a XT brzdy nemaju problem s teplotou oleja ale neochotou valcekov sa vracat na povodne miesto,specialne pre DUDA, brzdia vyborne aj pri -10C, len brzdia skoro okamzite po dotknuti sa brzdovej paky
Ako brzdy brzdia dobre, ale sa mi tiez zda ze pri nizsej teplote sa tazsie vracaju spat,a to pískanie by ma tiez zaujimalo ako sa da odstranit, alebo je to tiez sposobene zimou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa jemne meni aj poloha pak cca 0,5cm medzi krajnymi polohami
2. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa meni kontaktny bod platniciek s kotucom len za predpokladu ze poloha pacok sa doladi na rovnaku uroven od gripu (poloha dosticiek voci kotucu sa nemeni), rozdiel medzi krajnymi polohami je citelny
3. pri dotiahnuti a povolovani skrutky sa nemeni objem v brzdovom systeme ale posuva sa piestik ktory tlaci na kvapalinu (vid prilozeny obrazok)
ak budu este nejake otazky tak sa na ne pokusim najst odpoved
Zle som sa vyjadril v prípade nastavenia platničiek, samozrejme má byť nastavenie voľného chodu páky.
Ale nesúhlasím s Turbiho poznatkom že sa pri tom mení iba poloha páky.
V mojom prípade je to ale stále tak ako je to v návode.
Pri maximálnom oddialení páky od gripu je to 7,5 cm a záber je pri zatiahnutej skrutke na 3 cm.
Pri odskrutkovaní sa zmení poloha páky na 8 cm a záber je na 6 cm.
Na tom obrázku z manuálu by to potom bolo naopak pretože páka sa pri nastavovaní nepribližuje k rajdom ale oddiaľuje.
Takže žiadne pivo sa nekoná, iba ak si ho navzájom zaplatíme.
No ja mám stále "problém". hehe
Zajtra budem znova sledovať, kontrolovať a nastavovať aby som skutočne nadobudol výrazný pocit "mŕtveho" chodu páky.hehe
Cely problem XT brzd v tomto obdobi je teplota, cca od 5C nizsie a vyrazne skracuje chod brzdovej paky a brzdove valceky sa uz tak ochotne nevracaju na povodn miesto,preto aj vzdialenost medzi platnickami a kotucom sa stava minimalnou a napr. mne zacali vrzgat brzdy pri pomalom pohybe a kolesa sa tocia s vacsim odporom,ale funkcnosti to nevadi a brzdia vyborne,problem je viac menej neriesitelny,dovodom bude pravdepodobne material,z ktoreho su vyrobene puzdra brzdovych valcov,resp. ich gumove tesnenie
co je to vrzganie? pretoze rezonanciu sposobuje este zopar dalsich dovodov... napr. zadna stavba, krivy kotuc, kombinacia platniciek a kotuca... atd...
no už je to raz tak... reč je o xt 2008 a nie že by nefungovali, ale skracuje sa chod páky. viac info nájdeš napríklad na bike-fore
tuto info môžem potvrdiť .. jazdil som minulu zimu asi mesiac Shimana Deore LX brzdy a chod sa uplne zmenil .. skrátil sa
myslím že minerálny olej je náchylnejší na nižšie teploty ako DOTka ... túto zimu jazdím na Juicy 7 a žiadna zmena, červené kolečko som ani nechytil
(pripijam na Osaku
EDIT: este doplnim-vazim si teoretikov, ktori citia rozdiel teploty kvapaliny (ci uz oleja alebo brzdovky) medzi 15 a 0 stupnami, ale ked sa zahreje na 150 stupnov, to si uz nevsimnu...
Viem čo všetko s tým treba urobiť aby nevŕzgalo ale dnes je Silvestééér a a ja oslavujééém aj keď qua žádneho Silinka nepoznám. hehe