Mám problém s búchaním, klepkaním... Vždy keď idem po teréne- hlavne dole kopcom, všetko mi klepká, akokeby som mal rozbitý bike. Je to niečo iné ako buchanie od reťaze, podobný zvuk vydáva uvolnená kazeta, ale tá je dotiahnutá. Aj vám všetko trieska??? na biku je všetko dotiahnuté, poraďte mi prosím čo by mohlo tieto zvuky vyvolávať.
aj mne trieska tiez skoro vsetko, no hlavne retaz (aspon ze mam chranic ramu)............inac to trieskanie bude asi tymi tvrdymi kolesami .....ale zas makke ak sracka, sa potom ide tazko, ale je zas vacsi komfort
zly vplyv....rozmyslam... moze sa ti rychlejsie vytahat retaz ...ale teraz vazne, zly vplyv to moze mat na kolesa, konkretne na loziska a insie, postrehol som, ze ma viac boleli dlane z tej trasojazdy
no mne vadi kazdy naviac hluk z bajku a ked sa nieco také vyskytne tak sa to snazim hned opravit (zalezi na tom co to je)..
a co to moze pokazit?zalezi co to trieska ale z pravidla si to schytaju tvoje nervy...
aku mas vidlu? neklepe ti ako moja zlata suntourka ktora uz si zacina uvedomovat, co ju caka a neminie ?? copyrightwww.institut-informacniho-designu.cz www.institut-informacniho-designu.cz
vidica to nerobí, hluk prichádza od zadného kolesa a počuť ho pri voľnobehu aj pri krutení. Ten prehadzovač čo má búchať o kazetu...ako to zistím či to nie je to čo hľadám?
jazdit.... mat taketo problemy, co by som za to dal...
Ale ak ta naozaj nic nanapadlo sameho, tak ti poradim.... chytni ten prehazovac prstami, staci dvoma, najlepsie za rameno a celou silou ho vymrsti smerom ku ramu, ak narazi cap o zadnu vidlicu budes pocut zvuk... ak je to on, mozes ist spat... ak nie, dalej pisat na mtbiker...
jazdit.... mat taketo problemy, co by som za to dal...
Ale ak ta naozaj nic nanapadlo sameho, tak ti poradim.... chytni ten prehazovac prstami, staci dvoma, najlepsie za rameno a celou silou ho vymrsti smerom ku ramu, ak narazi cap o zadnu vidlicu budes pocut zvuk... ak je to on, mozes ist spat... ak nie, dalej pisat na mtbiker...
no jo, asi to je ono , ...uhm dobrú noc , aj tebe to bucha?
To robi aj mne a asi vacsine ludom co maju shimano salter. Ja vzdy ked idem zjazd tak zaradim najvacsi prevodnik a nejaky 5-6 pastorok, cim nasponujem retaz, salter a neplieska to. Tak asi tolko, alebo si kup X.9 prehadzovac. Chcem sa spytat, pracuje na tom istom principe ako X.0 a X.9 aj X.7?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a co to moze pokazit?zalezi co to trieska ale z pravidla si to schytaju tvoje nervy...
Moze to byt tym, ze prehadzovac smerom hore bucha o kazetu.
napr retaz buchajuca o kostru,
bordel v stredovom zlozeni,
nedotiahnuta zamok sedlovky,
nedotiahnuty rychloupinak,
nedotiahnute konusy naboja,
uvolnene spice,
uvolneny kusok bowdenu/lanka plieskajuci o ram,
prilis nizky tlak v negativnej/SPV komore, sposobuje klopkanie vidly,
nedotiahnute kluky,
atd atd
može byť, mám Lx 2004, čo s tým?
no jo, asi to je ono
Nevidim dovod preco by to malo chodit inac ved X.7 a X.9 je na pohlad to iste.