Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
http://wdr.sk/images/stories/terry/tombola.pdf
....parada! Tak toto si nenecham ujst!
Ano, mozes....ale len ak vo finale
Borcom ako Ty by som neradil, týkalo sa to len nových záujemcov.
Asi sa niekde vydriapeme aj na hrebeň. Tam bola naposledy teplota pod + 5 strupňov a dobre som sa pri výstupe prepotil. Všetko záleží od zloženia skupiny bikerov. Predpokladaný návrat až podvečer.
P.S.: nie som zaciatocnik, jedlo, voda, oblecenie, naradie, dusa a pod..to su samozrejmosti...
A mam zle tusenie, ze zajtra bude pod mrakom a prehanky, podla modelu aladin na shmu...
Kto teda ide? jaroza, terry, lapierre? ja?
no hlavne v tychto dnoch je dobre byt uz okolo 15:00 (a nie o 13:00 vychadzat:D) doma, poobede sa to vzdy nazbiera a aj ked priamo v ziline nezaprsi, hlavne smerom na rajec leje skoro furt:D
to jaroza: nabuduce sa isto pridam, skoda, ze ste nesli dnes, dnes je ukazkovo...ak sa nieco zmeni k lepsiemu (najma pocasie) isto napisem...biku zdar!
Výrazne to ovplyvnilo môj dnešný deń. Vydali sme sa Turianskou dolinou na Zdobinú a chceli sme
prejsť na Roveň a zjazdovku, Višňové.
Za chatkou ma začala chytať panika a jediná moja myšlienka smerovala k fotke, čo som tu videla. Myslím tú medvediu stopu.
Prehovárala som Tona, nech sa vrátime, no on je geroj, on nič nikdy nevzdal.
Nikde ani človiečika.... po ľavici chrastie, po pravici mladá hora.Pred tou vynášačkou som to vzdala a vrátila som sa dolu. Tonko pokračoval a stretli sme sa vo Višňovom v krčme.
Tak takto dopadol môj dnešný výjazd.
to sylvatic: Ja ked niekde vidim "nemusis sa bat, oni sa boja teba", tak mi beha mraz po chrbte. Oni sa sice boja, ale aj tak treba vediet, ako sa k nim spravat. V prvom rade o tebe musia dlho dopredu vediet, aby mali cas zdekovat sa ti z cesty. Ked ho prekvapis, je to loteria. Ja osobne presne viem, co by som robil v takom momente (pos.al sa), len neviem, co by robil macko...
Prvého spoločného tréningu sa zúčastnila táto skupina: zľava Duško,Ďuri, jaroza, terry,Tonko, Lord Klaymen a Miňo. Vedľa mamina a Miňov syn, ten nás odštaroval.
Počasie a nálada perfektná.
Prešli sme podstatnú časť trasy MEDIANO - presun ku krížu medzi Turím a Višňovým. Odtiaľ trasou maratónu do Turskej doliny, Zdobiná, Dolná Roveň, singláč, zjazdovka, Višňovská dolina, Višňové, poľná cesta do Stráňav, cez obec k začiatku lanodráhy, lúka "kostitras", popod horu poza vodojem a Kolibu nad Strečno, 300 krokový výšľap v opačnom smere, Strečno a s chuťou domov popri Váhu. Vynechali sme trasu BAMBINO s Trnovým. Vynechali sme aj okolo Hoblíka, sedlo Javorina a zjazd do Strečna. Pred týždňom tu bolo v dĺžke 2 km vyše 20 cm snehu.
Aj prišiel, s natrénovanými tisíckami kilometrov tento rok a ako vždy s výbornou náladou, srandičky k tomu patrili...
Alenka, kondičku má výbornú, stále sa driapal na š*****. Včera bike, dnes bike a zajtra bežky, to budú tento rok výsledky!
Tonko vpredu, za ním Terry a Milan