Pozna niekto tento duatlon v MT? na http://www.fatraadventures.sk/ som nasiel nejake fotky a profily z minulych rocnikov ale nenasiel som ziadne blizsie info kedy sa bude konat tento rok ani ziadne propozicie..
Najbližšie info čo sa šušká je začiatok októbra ...
Čo sa týka trate, myslím že bude ako vždy, t.j. bike: Lipovec - Jánošíkovo - Magura, beh: chata na Magure - Suchý - a späť
takze na stranke http://www.fatraadventures.sk/ su aktualne info ohladom tejto super akcie. co je zle, ze je zarovno s sprintpolomom
MAGURMAN 2009 FatraAdventures horský duatlon SOBOTA 10.10.2009
Príjemná jesenná športová záležitosť pre všetkých vyznávačov piva a horských športov.
trať: profil
história výsledkov
horský alebo trekingový bicykel: Lipovec, Jánošikovo, (Hoskora), chata Magura (15 km / 790 hm)
horský beh: chata Magura - Suchý vrchol - chata Magura (7km / 430 hm)
prezentácia: Lipovec, penzión Gitka 10:30
štart: Lipovec, penzión Gitka 11:00
štartovné: 3€
prvých 50 finišerov dostane pamätné tričko
depo nebude zabezpečené, cudzia pomoc zakázaná, ide sa čistým štýlom - tenisky si vezie každý sám! (veci na prezlečenie budú vyvezené na chatu autom)
Jedná sa o čisto naturálnu akciu, bez špeciálnej organizácie a suportu. Akcia sa koná za každého počasia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo sa týka trate, myslím že bude ako vždy, t.j. bike: Lipovec - Jánošíkovo - Magura, beh: chata na Magure - Suchý - a späť
MAGURMAN 2009 FatraAdventures horský duatlon
SOBOTA 10.10.2009
Príjemná jesenná športová záležitosť pre všetkých vyznávačov piva a horských športov.
trať: profil
história výsledkov
horský alebo trekingový bicykel: Lipovec, Jánošikovo, (Hoskora), chata Magura (15 km / 790 hm)
horský beh: chata Magura - Suchý vrchol - chata Magura (7km / 430 hm)
prezentácia: Lipovec, penzión Gitka 10:30
štart: Lipovec, penzión Gitka 11:00
štartovné: 3€
prvých 50 finišerov dostane pamätné tričko
depo nebude zabezpečené, cudzia pomoc zakázaná, ide sa čistým štýlom - tenisky si vezie každý sám! (veci na prezlečenie budú vyvezené na chatu autom)
Jedná sa o čisto naturálnu akciu, bez špeciálnej organizácie a suportu. Akcia sa koná za každého počasia.