kupil som si rotoped, ktory meria aj pulz a chcem sa vas ze ako ma podla toho trenovat uz som tu niekedy videl odkazy na nejake ceske stranky poradte ak viete a chcem sa vas spitat ze asi kolko by mohla stat kompletna vystroj na bezky myslim bezky + topanky do beziek + viazanie+ palice a to sa chcem spitat ze ci palice mozu byt aj lyziarske lebo take mam doma diky za kazdu radu alebo dajte mi nejaky link na nejaky bazar s bezkami
20.12.2005 - 19:12:34
00
ked chces aby bol trening s pulzmetrom efektivny tak si daj zistit aerobny, anaerobny prah a precitaj si clanky na www.kpo.cz,ze v ktorom pasme treba najviac slapat.myslim, ze tam je toho dost tak sa to posnaz vsetko precitat a pozistovat co ti treba...
20.12.2005 - 21:06:04
00
bežky: zoženieš nové komplet(celkom v pohode za 5000-sporten lyže fischer xc boty a sns salomon viazko) ja som kúpil ojeté nordic cruising od exelu s viaz. sns... a nové boty fis...XC za 6000. ináč kôli tomu som predal skialpovú výstroj.
hm, link neviem, ale v bb v malachove u koudelovcov nakúpiš od koľko chceš dokoľko chceš. alebo inzeráty(ja cez google)
20.12.2005 - 23:06:17
00
V prvom rade si dobre rozmysli či chceš behať klasicky alebo skejtom a podla toho kupuj bežky.Skejtovať sa dá len na špeciálne upravených tratiach,klasika sa dá robiť prakticky všade kde je sneh,a má k bicyklom bližšie.Cena za výstroj je cca.15000sk v turistyckej rade.Palice ti treba určite špeciálne na bežky.Pri klasike sú dlhé tak aby ruka zovierala pravý uhol pri vzpriamenej polohe,pri skejte sú palice po ramená.
22.12.2005 - 09:39:32
00
na tej stranke som nic okolo toho pulzu nenasiel napiste presnejsiu adresu a ako mozem zistit ten aerobny, anaerobny prah ?
22.12.2005 - 13:19:44
00
su na to specialne strediska, len to trebalo pozornejsie citat.kde na Slovensku Ti bohuzial neporadim...
22.12.2005 - 14:15:18
00
podla toho odkial si, nemal by to byt taky problem zistit, da sa to zistit s roznym stupnom presnosti, podla toho ta to bude aj stat.. myslim ze priblizne by sa to dalo zistit aj zadarmo a svojpomocne doma ale to asi tak +/-10 pulzov/min.
03.01.2006 - 11:53:37
00
keyboard_arrow_up