... A tie bicie počas osemdesiatych rokov... hmmm, zneli fantasticky. Ach, môcť tak toto obdobie prežiť ešte raz.
...
80-te roky boli aj pre mňa,čo sa týka hudby najkrajšie obdobie,toľko super skupín ktoré vznikli,alebo boli na vrchole slávy práve v období 80-89 ,čo sa týka metalu,hardrocku ale aj popu,tak to bolo neuveriteľné,koľko v tomto období vzniklo super pesničiek.Keď sa pozrieme pár rokov dozadu,tak najviac remixov a cover verzií vzniklo z hitov práve z tohto obdobia.Žial(a nech mi odpustia priaznivci týchto kvázi zoskupení)všetko toto krásne zabil v roku 1990 Technotronic(a podobné nezmysly končiace na tronic)a nástup tupého danceflooru.Našťastie dnes už po týchto pofidérnych, väčšinou štúdiových projektoch,neštekne ani pes,ako rýchlo prišli,tak aj odišli.Jedna z mála skupín ktorá bola pre mňa počúvateľná v 90-tych rokoch boli americkí R.E.M.V týchto temných časoch som počúval jedine heavy a speed metal,kým pominulo to hluché obdobie.
No vidis, a pre mna boli 90 roky to, co pre teba 80te. V 80tych to bol vsade len samy elan a podobne popove sracky co sa hrali na rockerov. To na margo toho danceflooru v 90tych.
V 90tych rokoch vysli ale aj taketo veci:
Nirvana - Smells Like Teen Spirit thumb_up0thumb_down Rage Against The Machine - Killing In The Name thumb_up0thumb_down Beastie Boys - Sabotage thumb_up1thumb_down Refused - New Noise (video) thumb_up0thumb_down Cypress Hill - Insane In The Brain (Official Video) thumb_up3thumb_down House Of Pain - "Jump Around" (Official Music Video) thumb_up0thumb_down BIOHAZARD - Five Blocks To The Subway (Video) thumb_up0thumb_down nehovoriac o tom, ze 90te roky boli najlepsie co sa tyka tvrdej hudby - vsetky najdolezitejsie black metalove albumy vysli v 90tych rokoch, v death metale to zase bola era melodickeho stylu z Gothenburgu. Hardcore a metalcore detto.