Nekillne ti aplikaciu, ktoru pouzivas. Ale tie, ktore si napr. pouzival najdavnejsie. Inak, pokial aplikacie vyzerie vsetku jej povolenu ramku, tak tipujem, ze OutOfMemoryException chyti aj na Androide
Ale to je pripad, ked to prezenie samotna aplikacia.
To si trafil, prave MS s WP a Windows 8 na PC (cele Metro) pokrocil niekde az tak, ze niektore veci, ktore si dovtedy povazoval za potrebne a nutne, vyhlasili za zbytocne a pre zjednodusenie nepotrebne. Pri ovladani hlasitosti sa ti tak zobrazuje posledny podcast:
- kym po dlhsom case sam nezmizne (nestahuje sa kym je pauznuty, neboj),
- kym neprehras ine audio (potom tam bude ta skladba)
- kym neprehras video (napr. na youtube) - po jeho zavreti tam nebudes mat nic.
- (crazy riesenie) stiahnes si aplikaciu Stop the music a s nou to z tade odstranis.
To, ze to niekedy nevies odstranit len tak, je naozaj divne. Ale po case ti to moze prist aj naozaj zbytocne. Pretoze mojim cielom pri pocuvani hudby je ju zastavit (pauznut). A to, ci ju mam pri ovladani hlasitosti mi uz je nasledne jedno.
Napr. tak, ako som niekedy namiesto zbytocneho zatvarania aplikacii stlacal sipku spat si len uvedomil, ze stacilo chodit do startu. Ze tie aplikacie nebezia a nezeru nic ked su v Back Stacku (ponuka po dlhom podrzani sipky spat).