Som si hovoril kolko to bude trvat kym pridu s podobnym systemom ako ma jablko us roky.... Tak uz sa dockali aj ludia so zelenym muzickom
Dobrý deň, misopetrovic .
USB-C je tu s nami už od roku 2014, ja som mal prvý telefón s USB C na začiatku roka 2015 a to Nexus 5x. Precital som si VšETKY vaše príspevky v tejto téme! Vy ste ešte v roku 2015 tu trápne obhajovali vašu Nokiu s Windows Phone, Pýtam sa, kde je nokia resp. ten vás super operačný systém WP teraz???
Tvrdohlavo a bez argumentov ste tu tlačili bludy aký je WP super, a aký je android oničom oproti WP. Takže android ma USB-C ešte odvtedy, keď Vy ste tu šibrinkovali s Nokiou na WP a nič lepšie ste si v tej dobe ani nevedeli predstaviť a ja som už frcal na USB-C. Tak to ste pašák pán Petrovič. Mimochodom aplle malo Lightning tak možno 1,5roka skôr. Takže najprv si zistite fakty, lebo sa absolútne nevyznáte v problematike a len tliachate prázdne reči ako aj v iných témach. Teraz ste sa dostali k apple a už je apple to naj. Typické pre ľudí ktorí si myslia, že oni majú len to naj. Takže keď sa pýtate: "koľko to bude trvať kým prídu s podobným systémom ako ma jablko us roky. Tak ja Vám odpoviem: že keď Vy ste mali ako svoj absolútny vrchol, dáku Nokiu s WP (čo bolo podľa Vás 100x lepšie ako hocičo na androide, ako ste tvrdili v XY príspevkoch), tak my normálny užívatelia sme už dávno mali to, o čom sa Vám vtedy ani len nesnívalo s tou Vašou nokijkou a windows phonom, a to bolo USB-C. Teraz ste zas frajer s applom čo? Typické. Prosím nevyjadrujte sa k veciam o ktorých viete veľké h.... Choďte si radšej vážiť komponenty, alebo polepy na ráfky..