Ahojte, potreboval by som poradiť s android hrami. Bol som na návšteve u rodiny a chalani mi ukazovali v mobile nejakú hru, pohľad z prvej osoby a strieľaš zombíkov. Vždy keď splníš úlohu tak za odmenu získaš nejaké body, muníciu a podobne. A potom tam je tiež možnosť casíno, v tvare jednorukého automatu, kde máš FREE SPIN a vytočíš si nejakú odmenu. A potom je tam možnosť VIDEO SPIN, keď si pozrieš nejaké demo
hry a za to dostaneš odmenu.
No a tu nastal problém, vraj im to fungovalo, vždy sa po VIDEO SPIN ukázala obrazovka že GAME PAUSED a spustilo sa to demo alebo ukážka hry. Ubehol nejaký čas a potom si to demo zatvoril a získal si bonus a
hra bežala ďalej. Chalani boli spokojný, aspoň občas videli nejakú novú ukážku a podobne. A keďže sú doma pripojený na wifi, tak spotrebu dát nikto neriešil. Lenže teraz mi to chceli ukázať, že pochváliť sa čo majú, a ono im to neide. GAME PASUED sa ukáže ale nespustí sa to okno s demokážkou.
Laicky som si myslel že je to niekde v nastavení hry, niekde ničo povoliť, zaškrtnúť, alebo ako položka v účte gooqle play, ale nenašiel som to. Resp. na návšteve som nemal toľko času to hľadať.
Viete poradiť? Chalanom hra ide v poriadku, len toto ako získať nejaký BONUS ( vraj tak boli väčšie odmeny) navyše ich trochu mrzí.