taký bicykel zvalcuje všetko
***** 17r. k8 (pred 2 mesiacmi)
reagovať
+3
0
aj bicykel ale hlavne vsetko spapa vydlica ako pozeram ma najmenej zdvih 230mm tak sa necuduj
shuffle 29r. k55 (pred 1 mesiacom)
reagovať
0
0
Prevda, a ani nebola lacná, 200mm dvojkorunka, teraz výjde aj 1000€, ked som ja jazdil ešte tak som vydlicu musel meniť každý rok lebo po každej jazde bola čím viac vytlčená
***** 17r. k8 (pred 1 mesiacom)
reagovať
0
0
mi nieco vrav mam doma dewilwork necromancer a vidla bomber zdvih 200mm stala ma s celim bike 2000 eko a uz som ho dal 3 krat repasnut
reagovať
0
0
dosť to pýta penazí tak som to nechal a začal som s kulturistikou
reagovať
0
0
napodobne cvicim 3 roky objem bicepsu 38 cm
reagovať
0
0
Síce pochybujem, ale ved dobre, ja taký nemám a to už nakladám 2rok, ale creatin, protein, gainer základ
0
-1
ja som cisty ak pochybujes tak mi nmever ale je to tak nikdy som nic nesypal tak neviem ako ty ale tak dako bodybuilding my life
reagovať
0
0
v pohode, je to tvoj život, ži si ho ako ty sám chceš
v zabere a rychlosti tie prekazky vyzeraju mensie a trat uzsie,nieco by sa dalo prejst ale cele urcite nie,v lese sa tomu jednemu stromu vyhol ltt,zdalo sa mi ze mikrosekudu si myslel ze je vnom,kym vyrovnal a "zavahal"...
No neviem neviem, mne sa to zda v pohode prejditelne i na xc biku so 100 mm vidlou. Samozrejme nie tak ako ten zjazdovy sampion co tam takmer celu dobu zaberal do pedalov. Dropy sa daju obist, rockgardeny nevyzeraju o moc horsie ako niektore turisticke chodniky v Tatrach - napriklad turisticky zo ziarskej chaty - a ten sa dal i na pevnej vidlici zijst). Staci sa len nikam nehnat a vychutnavat. Jedine dva problemy by boli male kotuce na xc biku a drop na koniec ktory by bolo treba asi ako jediny skocit. Inak si staci pozriet ine, amaterske helmetcam videa z tej trate a mozno zmenite nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=PoItZfIIVoM&t=
Som zbuchal bajkovacku z utorku
Som zbuchal bajkovacku z utorku
Ano pádov ... Aj ja som si myslel že som naučený no vše ma pekne ***** .... ne na nejakom ľade pod snehom
http://www.mojevideo.sk/video/93d3/dany_hart_a_jeho_zjazd_vo_fort_william.html
romco1234 15r. k99 (pred 2 mesiacmi)
reagovať
0
0
taký bicykel zvalcuje všetko
***** 17r. k8 (pred 2 mesiacmi)
reagovať
+3
0
aj bicykel ale hlavne vsetko spapa vydlica ako pozeram ma najmenej zdvih 230mm tak sa necuduj
reagovať
0
0
Prevda, a ani nebola lacná, 200mm dvojkorunka, teraz výjde aj 1000€, ked som ja jazdil ešte tak som vydlicu musel meniť každý rok lebo po každej jazde bola čím viac vytlčená
reagovať
0
0
mi nieco vrav mam doma dewilwork necromancer a vidla bomber zdvih 200mm stala ma s celim bike 2000 eko a uz som ho dal 3 krat repasnut
reagovať
0
0
dosť to pýta penazí tak som to nechal a začal som s kulturistikou
reagovať
0
0
napodobne cvicim 3 roky objem bicepsu 38 cm
reagovať
0
0
Síce pochybujem, ale ved dobre, ja taký nemám a to už nakladám 2rok, ale creatin, protein, gainer základ
0
-1
ja som cisty ak pochybujes tak mi nmever ale je to tak nikdy som nic nesypal tak neviem ako ty ale tak dako bodybuilding my life
reagovať
0
0
v pohode, je to tvoj život, ži si ho ako ty sám chceš
youtube.com/watch?v=5sifZUo4qus&t=
A ešte jedno nech sú tu dve
vimeo.com/59916955
tak to by som si pozrel
v prvej tretine trailu by sa rozplietli kolesa, polamali kluky, rajdy, urvalo by predstavec, prerazilo vidlu.. mam pokracovat?
v prvej tretine trailu by sa rozplietli kolesa, polamali kluky, rajdy, urvalo by predstavec, prerazilo vidlu.. mam pokracovat?
So 63 kilovou osobou urcite. A kto vravi, ze to musis bombit na plny plyn?
vimeo.com/60012595
youtube.com/watch?v=UE_8FuKkvOM&t=
jednotku ste videli vobec?
vimeo.com/59912833