Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aktualne riesim vymenu vlozky na jednych dverach a otazka je, ako su na tom s odolnostou voci bumpingu bezne predavane vlozky.

Evva MCS je predpokladam z tohto pohladu asi neprekonatelna, nie? A co klasicke nemagneticke systemy ako Evva 4KS, Mul-T-Lock MTL600 / 800. Starsie Mul-T-Locky boli v tomto jednoducho prekonatelne. Ma vobec zmysel uvazovat o tychto novsich? Pripadne je este nieco ine menej bezne na trhu, co odolava bumpingu?
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 08:00:31
00
Vlozky sa delia na triedu bezpecnosti.oznaceneRC
Vlozka sa dava podla dverneho uzaveru.aku ma triedu
Mcs je uplne zbytocna na dvere triedy rc3.
R
4ks som mal v Sherlockoch..je to asi najlepsi vlozka na trhu..konstrukcne vypustila všetky pruzinky .je urcena do tazkych podmienok.
Oce su dosť drahé ak nemas dvere triady4(trezorova)
Na byt staci nap. revva eps.ma všetky ochrany ale prijatelnejsiy cenu
Mtl ani nepozeraj.kvalitativne su slabe zivotnost byvala ledva 10r...potom nastavaju problemy s dielmi v strede vložky.rovnako u Fab.novych generacii.
Mal som mtl mt5 ku.rc4 topmodel.vydrzala 6r a sla do koša...odvtedy som prestal spoluprácovat s multilockom.
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 08:27:37
00
Jo, je mi je jasne, ze kazde dvere / kazda vlozka su mechanicky prekonatelne. Ale v bytovych domoch nemozes pouzit hrubu silu / hluk, lebo si prilis napadny. Zato bumpingom otvoris rychlo a nehlucne, preto je pre mna dolezite, aby vlozka odolavala bumpingu a bezpecnostna trieda dveri je z tohto pohladu nepodstatna. Cize Evva 4KS sa neda otvorit bumpingom prave vdaka bezpruzinovemu mechanizmu?
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 08:40:28
00
zihadlo 5 odporučil by si Guard cps tiež používa patent EVVA?
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 08:45:12
00
Guard kúpili evva pred rokmi...je to stary profil uz z neplatnou ochranou kluca.
Cps ky sme davali roky do SH dverí.
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 09:47:17
00
arrow_leftJezus napísal:
Jo, je mi je jasne, ze kazde dvere / kazda vlozka su mechanicky prekonatelne. Ale v bytovych domoch nemozes pouzit hrubu silu / hluk, lebo si prilis napadny. Zato bumpingom otvoris rychlo a nehlucne, preto je pre mna dolezite, aby vlozka odolavala bumpingu a bezpecnostna trieda dveri je z tohto pohladu nepodstatna. Cize Evva 4KS sa neda otvorit bumpingom prave vdaka bezpruzinovemu mechanizmu?

Dampig je metoda ktoru maju lepsie vlozky zmaknutu...
Ano 4ks dampingom neotvoris .lebo ma uplne iny ststem na baze planziet ktore jazdia po drazkach kluca.ciadne pruzinky a stavitka tam nie sú ...
Z mojho pohladu večna vložka.obcas preplachnut sprejom ako každú a funguje desaťročia
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 09:50:42
10
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
Dampig je metoda ktoru maju lepsie vlozky zmaknutu...
Ano 4ks dampingom neotvoris .lebo ma uplne iny ststem na baze planziet ktore jazdia po drazkach kluca.ciadne pruzinky a stavitka tam nie sú ...
Z mojho pohladu večna vložka.obcas preplachnut sprejom ako každú a funguje desaťročia

Ps.bezpečnost je ako z retazou.najslabsi clanok ide prvý.ak das do pbyc panelakovych dverí vložku rc4
Zlodej ti aj tak lupbe dvere malym pacidlom.
V doobednych hodinach kedy je malo ludi v bytovke a ty co su doma myslia ze sa prerába 😁🤘
Ps2ak je vložka prekryta kovanim.RC3.a kluc ide len medzerou.tak to planzetovanie znacne komplikuje.blby pristup .... Skusal som😉
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 09:54:23
10
A akym sprejom treba tieto vlozky cistit? Daj link.

Inak teraz mi susedka spominala, ze vraj policajti co riesia vlamacky odporucaju znacku Kaba. Pozeral som ten kluc Kaba ExperT Plus a neviem... Evva KS4 sa mi zda lepsi system. Ta Kaba mi pripomina DOM a ten nemal dobru zivotnost,,,
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 10:11:11
00
arrow_leftJezus napísal:
A akym sprejom treba tieto vlozky cistit? Daj link.

Inak teraz mi susedka spominala, ze vraj policajti co riesia vlamacky odporucaju znacku Kaba. Pozeral som ten kluc Kaba ExperT Plus a neviem... Evva KS4 sa mi zda lepsi system. Ta Kaba mi pripomina DOM a ten nemal dobru zivotnost,,,

kabu moc nepoznam, nerobíme s tým,
DOM sigma robíme 10rokov systémy generálneho kluča a to má dobrú životnosť,vložky určené na priemysel.
doma som si dal systém z DOM twedo RC4 a to je tiež premakaná vložka, ale stale pružinková.a každé tuknutie na špičke kluča ho može poškodiť.. v podstate všetky kluče s jemnými dražkami v tele su na to haklive....
v tomto je 4KS inde.
smreje na vložky napr FAB , mauer, richter,MTL, v každej klučovke to kupiš.
ja veci beriem tu
https://www.mariesro.sk/search?q=mazadlo
Zobraziť komentár 10.07.2024 - 10:43:15
10
keyboard_arrow_up