nedeje sa to vzdy , ked mam velmi pevne uchopene riaditka tak sa to vacsinou vobec nestane a na lesnom povrchu to robi tiez ovela menej (lenze tam idem max tak 45)
neviem mam pocit ze tam de nieco vyosene alebo co, mozno ze je chyba v brzde ze nedolieha na oboch stranach naraz alebo je nieco uvolnene, ale predne kleso sa zda byt dokonale vycentrovane bez osmicky aj vajca(mozem sa mylit)
BTW: je to http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-300-v
este som nebol na garancnej prehliadke, tak tam mi to hadam odstrania, ale rad by som zistil co to moze byt, ak ma niekto skusenosti...
Ten chalan bol na fóre iba jeden mesiac. Si všimni aj kedy pridával príspevok, nie len kedy založil účet
Ja takýto problém ani neriešim, na mojom GT Avalanche 2.0 neviem vôbec udržať rovnú jazdu bez držania, ale na starom biku v pohode (ani na bratovom Kellys Quartz mi to nejde). Pripisujem to širokým plášťom, odpruženej vidle (na starom mám pevnú) a môžno málo cvikou- mi to nepríde ako užitočné sa to skúšať učiť.
Už si to začínam predstavovať: ideš 50km/h, pustíš riadítka, vytiahneš kameru z vrecka/batohu a chvíľu natáčaš. Potom to zbalíš, chytíš riadítka a zopakuješ v lese v 45km/h.
</OT >
dik za odpovede. trochu ste ma upokojili, ze to nerobi len mne. je to moj prvy horak, aj ked na cestatu aj trekkingovom chodim uz roky /vlastne ked som bol maly, mal som este bmx/, ale s horakmi nemam skusenosti, tak preto ma to prekvapilo. tachac je nastaveny presne podla obvodu kolesa, meral som, nezadaval som hodnotu z tabulky /nie je to takisto prvy tachac na bicykli/. Snazil som sa najst tento problem aj na ceskych forach, ale nic take som nenasiel.
Vychadza mi z toho, ze moze to byt napzaj tou odpruzenou vidlou, aj ked to robilo takisto, ked som ju zablokoval, ale mozno sirkou samotnej vidlice a takisto sirokym plastom.
Ale aj tak si vyskusam pozicat od kamosov bike, ktori maju podobny typ ako ja, ci to robi aj na ostatnych.
Este raz dik
to je fakt, treba sa proste drzat riadidiel, netreba vymyslat, ani volant na aute nepustame pocas jazdy.
Ak ale nájdeš vôľu v hlavovom zložení, tak tú radšej odstráň