Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja sa s DH-ckarmi velmi nestretavam, takze neviem posudit ich "vychovu". Vacsinov stretavam ziletkarov. Vzdy im pozdravim, ale odzdravia mi len tie starsie rocniky. Mladi trenujuci jedninci sa velmi neunuvaju odzdravit mi.
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 18:34:01
00
Missy, ja si skor myslim, ze pri pohlade na teba asi onemeli od uzasu a nedokazali zo seba dostat ani slovko. To vies, baba na biku sa casto nevidi. :)

heh, ako kompliment pekne, bohuzial, nie pravda, v Karpatoch veru stretavam dost babeniek - v porovnani s Oravou, kde nestretnem ziadnu, ale zato pozdravi sa skoro kazdy chlap (rozumej biker) - a to dokonca prvy - heh, a to uz je co povedat :lol:
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 19:40:28
00
jj, v Karpatoch je bajkeriek naozaj dost, teda aspon ja mam na ne stastie.. dnes som s jednou bajkovala a stretla dalsie 3 (: zdravim kazdeho, pokial teda nekuka uplne inou stranou..
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 19:45:18
00
heh, ako kompliment pekne, bohuzial, nie pravda, v Karpatoch veru stretavam dost babeniek - v porovnani s Oravou, kde nestretnem ziadnu,

veru. na orave je to dost smutne co sa tohto tyka :cry:
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 22:11:09
00
jj, v Karpatoch je bajkeriek naozaj dost, teda aspon ja mam na ne stastie.. dnes som s jednou bajkovala a stretla dalsie 3 (: zdravim kazdeho, pokial teda nekuka uplne inou stranou..

BA lesopark nerovna sa Karpaty :)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 22:20:48
00
Najprv nieco k teme:
Snazim sa zdravit (aj turistov), ale v okoli BA jazdi dost ignorantov co neodzdravia, takze ma to pomaly prestava bavit. Mozno je to aj tym, ze v BA existuju taki ti "zbohatlici", co kupia drahy bike, ale jazdia na nom skor len pre image a cyklisticka komunita je im ukradnuta. A cestari tiez dost casto nezdravia. Nepoviem, ked ideme po opacnych stranach cesty 15 metrov od seba - to niekedy ani nema zmysel sa zdravit, ale ked sa na hradzi miname o meter... Nezovseobecnujem, len pisem moje skusenosti. Ked to zhrniem, tak mam pocit, ze na hlavnych cyklistickych tahoch v okoli BA sa vytraca etiketa kvoli vseobecnej velkomestskej anonymite a kvoli mnozstvu "vikendovych" cyklistov, ktori ani len netusia o tom, ze cyklisti sa zdravia a naopak na odlahlejsich miestach hlbsie v lese pozdrav nadalej funguje a tam je to aj take nejake uprimnejsie - clovek sa tam nestretne tak casto s pozermi, ale skor s ludmi, ktori maju radi les vseobecne.

A trochu off topic:

Je celkom velka pravdepodobnost, ze tie 3 co si stretla, boli z nasej party. V sobotu totiz bolo zo 14 ludi na nasom vyjazde 5 bikeriek. :)

Inak pre jazdeniachtivych po Karpatoch resp. po lesoparku :) mozem dat cerstve info:
Po Somar uplna pohodicka, ziadny sneh a v podstate ani blato, ale od Somara po Tri kamenne kopce to je v tieni a je tam dost snehu, takze sme sli zo Somara spät a po zelenej z Kozieho chrbta na Kosarisko. Stredny usek zelenej (ten, co byva v lete vzdy blatisty a rozjazdeny od lesnych strojov) je vdaka LKT takmer nezjazdny, ale nastastie zamrznuty, takze blato ziadne.
Zobraziť komentár 27.01.2008 - 03:48:07
00
inak..ked naahodou po ceste.. tak na ziletkarov aspon kyvnem rukou... a oni pekne odzdravia :)
Zobraziť komentár 27.01.2008 - 10:10:09
00
Ja si rad veci zjednodusujem. Zdravim vsetko co sa hybe. Ak odzdravi tak ma potesi ak nie, tak nech si to riesi sam. 8)
Zobraziť komentár 27.01.2008 - 11:18:20
00

Vrrrrrr ... teba raz vytiahneme na vyjazd v "lesoparku" ... :)
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 19:22:23
00

Vrrrrrr ... teba raz vytiahneme na vyjazd v "lesoparku" ... :)

:)
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 19:24:26
00
biely, červený kríž, Košariská, Pezinská baba, Devinská kobyla, Kačín, Marianka, Borinka, Pajštún, Dračí hrádok.. to je všetko Lesopark? :roll: :wink:
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 21:14:43
00
Nejake dievcata od vas z Blavy by mohli prist aj ku nam na daleky vychod pobikovat. U nas je to uz dost nuda, ked jazdia sami chlapi. Navyse u nas netreba tolko zdravit. Je nas tu toziz poriedko.
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 22:28:20
00
tu je prekvapivo dost kociek na biku, no viac je tych, co jazdia len v lete, a to v plavkach na hradzi.. :wink: v lese je ich este stale velmi malo..
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 22:33:47
00
v lese je ich este stale velmi malo..

nastastie... to by sa uz vobec nedalo bajkovat...by ma bolel aj krk, nie len nohy... :twisted:
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 23:10:15
00
ach, vy chlapi!
Zobraziť komentár 28.01.2008 - 23:23:11
00
keyboard_arrow_up