Mam taky problem. Ked idem na biku, tak asi po 10-tich minutach ma zacnu boliet zapestia. Cim dlhsi vyjadzd tym viac. Cim to moze byt? Sedlo mam vo spravnej vyske. To sa mi zda, akokeby je velka zataz na ruky ked idem na biku. Nechapem preco. Mam volant-lastovicku, teda je vyssie. Rozmyslal som, ze by som volant celkovo dal vyssie, ale neviem ci sa to da? Akoze, da sa to vydzrat ale nieje to prijemne. Na starom biku sa mi to nestavalo, ale az teraz na novom. Uz mam na nom cez 200km najazdenych, takze myslim, ze keby to boj nejaky nezvyk, tak uz by som si za ten cas zvykol. Mali ste aj vy takyto problem alebo viete ako to riesit?
inak, myslite, ze casom, si na to zapestia zvyknu a nebudu ma boliet ?
doktora Levina!!!
volalo sa to doctor Levins set a doktor Levin mal super usi,ako slon
no, ja mam nastavene podla navodu: kluku dat zarovno zo sedlovou trubkou a sedlo nastavit tak, aby ked polozis patu v topanke na pedal, aby si mal nohu takmer vystretu. mozno zo bude aj sklonom sedala, ze ho mozem mierne posunut aby islo kusok dozadu alebo tak.....a na predstavci - co tam mozem nastavovat? akurat vysku celeho volantu, ci aj nieco ine ?
Najmenej 150 a tak podobne aj tá babka ktorá v tej reklame tlačila toho chlapčeka a tvárila sa že ju nič nebolí a skoro sa tam zdrbala
V sklone tvojho sedla, sedlo by malo byt v rovine, ty ho mas sklonene spickou k zemi a tym padom sa ti cele telo posuva pri jazde dopredu a ty tu celu vahu odtlacas naspat rukami.... Daj si sedlo do roviny, bude ti drzat vahu tela a rukami sa budes len opierat.... To je prva vec a druha je, ze mas to sedlo nechutne posunute dopredu, asi ako triatlonisti, spicku mas tak 3 - 4 cm pred osou stredoveho zlozenia (ked nie viac), cize slapes dost pod seba... To je druha vec... Rada, daj si tam hokejku namiesto rovnej sedlovky...
Sudim podla tejto fotky, mozno to ale skresluje z tejto polohy...