Lokalizácia
Formulár sa odosiela
caute, daval som jeden dirt a nejak som sa vysypal proste to nieje podstatne vybil som si dych a odvtedy mam v prdeli chrbat ako tie svaly na chrbte, dost to vadi, o napr. bunnyhope mozem len
snivat
nemal dakto tento problem ? ako rychle dat dokopy tieto svaly ? dik :)
Zobraziť komentár 12.04.2009 - 23:37:36
00
netusim co s tym mas, ale urcite by som skusil strecing a pripadne aj nejake cviky (hyperextenzie/mrtvy tah, hrazda, pritahy v predklone, spodna kladka...)
Zobraziť komentár 13.04.2009 - 00:34:51
00
ortopéd + neurológ... nemusia to byť len svaly, ale napr. aj prasknutý stavec a zatiaľ by som práveže neodporúčal medzné pohyby ani pohyb pod zaťažením!!!
popis je príliš vágny na určenie diagnózy
Zobraziť komentár 13.04.2009 - 00:46:30
00
no proste len mam udrete tie svaly na chrbte neviem ako sa presne volajú, s chrbticou nič nemám zidna fraktúra nič podobne
btw : konkrétne tieto svaly
proste nejake cviky na zlepšenie pohyblivosti svalov
ja len ci sa niekomu nestalo nieco podobne, ako ono to prestava boliet len uz je o tak tyzden a pol a tipujem tak ze do mesiaca to bude OK
Zobraziť komentár 13.04.2009 - 00:54:01
00
na poškodený sval jedine pokoj do ústupu bolestivosti
heparoid alebo hirudoid do ústupu hematómu (teda modriny)
Zobraziť komentár 13.04.2009 - 01:05:29
00
wingleton ... mne sa stalo to iste co tebe len s inym cvikom ale tiez s cinkami som si to dako porusil.... A mam tento problem uz mesiac a pol a bolest sa vracia a ustupuje podla toho ako nato cvicim ... Mas este stale tento problem ci ustupil ??? pls porad co si robil ak ta to presloaj ked nie .... diky moc
Zobraziť komentár 08.04.2010 - 18:31:29
00
keyboard_arrow_up