karolik netrap sa, lto trochu trepe, vsak uz si aj odporuje, podla posledneho prispevku jasne potrebuje vacsie ako si kupil
Jazdil som a jazdim stale aj MTB tretry, ktore su o cislo vacsie, takze viem o com pisem. Podobne mam skusenost s topankami o cislo vacsie. Tieto predmetne topanky boli trosku problem, to uznavam, na dlzku boli presne aj s tym, ze slo vopchat palec za patu, ako sa udava, takze dlzka ok, ale ja som mal vyslovene problem s nizkou topankou vpredu, podobne to spravil Specialized v novych modeloch 2009 .. priamo pri porovnani rovnako dlhej
tretry spravili zvrsok pri prstoch o 0.5cm nizsi a uz som to citil. Pricom tretra mala dostatok miesta vpredu. Ale o cislo vacsie je imho blbost a u tretry doslova kardinalna. Rovnako s napuchanim noh, pokial clovek prejde 20km problem nie je. A takisto netusim , preco by mal byt problem s napuchanim nohy v tretre, ked som najazdil v
sedle tisicky hodin a problem s tym nebol.
Napuchanie noh moze byt problem ak clovek ide peso od rana do vecera, snad pri 50km .. to neviem , neskusil som. To by vedel romanx povedat.
Karolik: nic si z toho nerob. Bezhlavo preberaju kdejake informacie bez toho, aby aplikovali na konkretnu situaciu.