infinitipp : mam 2 rozne Ikony EXO a oba nahodne cas od casu sfuknu, niekedy viac, niekedy menej , niekedy drzia... Podobne sa mi sprava jeden Ardent EXO (druhy nie) ale tam som identifikoval, ze fuci cez tu ciaru /rysku nad rafkom /milionom malych bubliniek. Tmel nepomohl .. mozno ak by som nalial liter - neviem. Ikon som este neskumal, co mu je. Vzdy ked uz sa na to chystam, prestane robit problemy
. Aspen mi bez mlieka sfukol do minuty tusim (Ikon/Ardent normalne bez mlieka drzia), s mliekom bude asi ok, tak to pise vyrobca aj. Vsetky spominane
plaste stoja ale do cca 25e. Ovsem Ardent Race ten asi 40e, a nie je problem (2 rozne kusy).
Musim ale pochvalit nove schvalbaky (tie s ciarou), ze su zvnutra asi dobre pogumovane, lebo napriek nizkej vahe (asi 600g? pri 650b) a slusnom objeme (2.25" rocket ron je tusim nepatrne objemnejsi ako 2.2" Ardent Race/Ikon) , po naliati mlieka drzi tlak bez straty kyticky. A to som uz davno nevidel. Naposledy u UST/TNTciek (ale tam guma tlak drzi , ak je
patka ok, bez mlieka).