Kristina Race Face by som nedal, nie som ich "fanúšik", nepáčia sa mi. Proste chcel som postaviť bike podľa mojich preferencii k značkám ako Shimano, DT a FSA, FOX, Selle. Už bude jediná výnimka Garbaruk ovál
Myslím, že 25mm
ráfik s hmotnosťou 440g za cenu 75€ nie je zlá voľba. Tie
kľuky síce -100g dolu a +100€ hore (áno, ako som písal, keby som mal lacnejší rám, ušetrené € nedám do ľahších komponentov). Svoju predstavu pekného
biku mám v hlave už dlho. Ako som už hore písal, možno o niekoľko rokov budem chcieť iné komponenty/značky, ktovie...
frohn.jaan tú značku ani nepoznám, ako bolo spomínané nie je to ultra-low-weight stavba. Ide mi o funkčnosť, nechcem sa o neho starať viac ako je nutné. Časť vecí je kupovaná z bazáru.
Proste nie všetko v živote je o rozumnom pomere cena/hmotnosť alebo o nízkej hmotnosti za každú cenu, niečo sa kupuje aj
Lucka by vedela rozprávať
Som si plne vedomý, že hádam každý by ho postavil inak. OK, nech sa páči, nemusíte kupovať nový bike každé 2 roky a postavte si čo sa páči vám
PS: prišiel som zo semináru, začína pršať (von teda nejdem), možno sa na tie hadice dnes pozriem, že čo sa dá s nimi urobiť...