Pls. mate niekto CS link? Podla infa na ich webe by Nova, Nova HD a Nova Cinema na SK fungovat nemali, ale podla pracovnicky ich zakaznickej linky vraj ano. Akurat ze ta pracovnicka tam sedela asi prvy den a druha jej radila z uzadia, takze mam v tu informaciu taku doveru, ze radsej sa pytam tu.
Cize kto ma CS link - funguje vam aj Nova, Nova HD a Nova Cinema?
Tak toto je ake Kocurkovo. Na webe Skylink uvadza, ze tie stanice su dostupne len pre CR a potvrdila mi to aj operatorka call centra. Ze ked mam Skylink kartu so slovenskou lokalizaciou, tak tie stanice nemozem prijimat. Nemate nahodou kartu kupenu v CR?
Romane Nova na skylinku vzdy sla a za tial ide, do nedavna nam sla aj v HDcku ale vypadla, neviem ci zmenili frekvenciu alebo co, nemal som cas citat forum. Prima detto funguje + aj prima cool co som rad, vsetky tieto stanice by mali ist pokial ich nezakoduju, potom zadarmo nepojdu ani na CS LINK. Normalne si pozri ponuku programov sky a vsetko co tam je funguje. Mali sme predtym digi a neda sa porovnat, na sky som nemal asi ani raz vypadok,
Len si nezabudni kupit HD kartu ak mas hd primac.
Btw nieje nahodou ten isty vlastnik CS a SKY?
NOVA HD na SkyLink funguje stále len ju trochen premiestnili na inú frekvencie (u mňa kanál 1398)
A k téme:
TDF už tiež sledujem na ČT 4 v HD - je to viditeľný rozdiel a aj komentáre sú na trochu inej úrovni ako na STV2
a k tomu vlastenectvu - je to pekné, že to STV dáva a ešte bez reklám ale z toho vyplíva len to, že to v konečnom dôsledku zaplatia koncesionári (aj tí, čo ich cyklistika nezaujíma vôbec) a reklamy na ČT4 sú v pohode - nieje ich toľko ako na EUROSPORTe
teraz si spomínam - je to súťaž o rám SPECIALIZED, bike MERIDA...
... len sa mi tam stále pletie nejaký prípravok na erekciu ...že by to bol sponzor prenosu ?
Nova HD pred casom zmizla, preskenovanim druzice sa znova objavila.
Aj sat. prijimac je len stroj, do kroreho treba obcas stuchnut. Jedno naladenie urcite nestaci. Obcas je dobre pozriet aj na stranku skylinku alebo astry.
Ja som sa zameral na CS link z toho titulu, ze som nedavno zachytil spravu v mediach, ze CS link moze sirit ceske stanice aj na Slovensku, nakolko prevadzkovatel CS link nema sidlo na Slovensku a teda sa nanho nevztahuje legislativa SR, ktora sa na Skylink a niektorych dalsich poskytovatelov vztahuje. Inak povedane Skylink a niektori dalsi siria ceske stanice tak trochu ilegalne a hrozi, ze to casom vypnu ak na nich zatlacia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.openboxforum.cz/
Len si nezabudni kupit HD kartu ak mas hd primac.
Btw nieje nahodou ten isty vlastnik CS a SKY?
A k téme:
TDF už tiež sledujem na ČT 4 v HD - je to viditeľný rozdiel a aj komentáre sú na trochu inej úrovni ako na STV2
a k tomu vlastenectvu - je to pekné, že to STV dáva a ešte bez reklám ale z toho vyplíva len to, že to v konečnom dôsledku zaplatia koncesionári (aj tí, čo ich cyklistika nezaujíma vôbec) a reklamy na ČT4 sú v pohode - nieje ich toľko ako na EUROSPORTe
teraz neviem
teraz si spomínam - je to súťaž o rám SPECIALIZED, bike MERIDA...
... len sa mi tam stále pletie nejaký prípravok na erekciu
Aj sat. prijimac je len stroj, do kroreho treba obcas stuchnut. Jedno naladenie urcite nestaci. Obcas je dobre pozriet aj na stranku skylinku alebo astry.
Ja som sa zameral na CS link z toho titulu, ze som nedavno zachytil spravu v mediach, ze CS link moze sirit ceske stanice aj na Slovensku, nakolko prevadzkovatel CS link nema sidlo na Slovensku a teda sa nanho nevztahuje legislativa SR, ktora sa na Skylink a niektorych dalsich poskytovatelov vztahuje. Inak povedane Skylink a niektori dalsi siria ceske stanice tak trochu ilegalne a hrozi, ze to casom vypnu ak na nich zatlacia.
Koho to este zaujima, detaily tu: http://www.zive.sk/cs-link-moze-na-slovensku-sirit-ceske-programy-rozhodla-rada/sc-4-a-292533/default.aspx
Takze v kazdom pripade idem do CS link, je tam väcsia istota.