Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Má prosím vás niekto skúsenosti so stavbou cyklotrasy? Chcel by som svoju obľúbenú trasu "zlegalizovať", neviem však čo všetko treba k tomu vybaviť (súhlas od majiteľov pozemkov, nejakého úradu...(?) ). Trasa je na úpätí Strážovských vrchov.
Zobraziť komentár 30.08.2004 - 10:18:26
00
určite, ak budeš zasahovať do terénu a necheš, aby ti to niekto každý druhý deň búral, treba si to vybaviť u majiteľa pozemku - a tou pravdepodobne budú Lesy SR.

inak, lesákom je úplne jedno, či máš, alebo nemáš povolenie, zbúrajú to aj tak. To len zo skúsenosti z maratónov
Zobraziť komentár 30.08.2004 - 11:37:04
00
Hm, horsie bude, ze Strazovske vrchy su chranena krajinna oblast. Ja som turista a ked tam chceme zorganizovat nejaku akciu tak potrebujeme milion razitok od ochranarov. Pochybujem, ze Ti niekto povoli nieco budovat nedajboze este organizovat v CH.K.O..
Zobraziť komentár 30.08.2004 - 17:47:57
00
Stavat by som ani nechcel, v podstate len vyznacit trasu a spropagovat ju. Predpokladam ze budem potrebovat suhlas majitelov a ochranarov. Ma s tym niekdo skusenosti? Viem ze sa na bikerov diva verejnost inac ako na turistov, ale myslim ze medzi turistickym chodnikom a cylotrasou by az taky rozdiel nemal byt a tych chodnikov je vsade dost...
Zobraziť komentár 12.09.2004 - 14:09:37
00
A co keby si popis tej trasy kopol Cervovi nech ju prida k trasam. A uz je tam sorry.
Zobraziť komentár 18.10.2004 - 19:42:32
00
Ehm, kde je? Ja ju nevidim ;)
Zobraziť komentár 18.10.2004 - 19:51:22
00
To a.t.scott: Nie je toto nahodou uplne na..., no zle (http://trasy.mtbiker.sk/za_chata_pod_suchym_profil.jpg)??? A skus prosim ta vysvetlit mi(ak to je ok) odkial ides dole? Lebo ak okolo hradu, tak to klesanie je podstatne miernejsie! Aspon podla mna(aj je to tam dost o hubu, ked 2m od teba je zraz rovno do Vahu). Ak ides odkial si prisiel, bude to pochopitelne rovnake, a ak ides strednou cestou (neviem ako sa to vola) tak to je zasik prudsie! Ale iba podla mna. Nemal som moznost to niako merat, a ani som sa o to nikdy nepokusal. A este jedna vec. Ked sa pipojis na tu strednu cestu (ked ides po svaznici=Varin), dal si uz niekedy ten kamenity usek (ten skoro pri konci)? Dik P.s. Je to podla mna urcite zle!!! Nic v zlom, ale podla coho si urcoval m.n.m?
Zobraziť komentár 18.10.2004 - 22:00:22
00
to Yenkee: neviem kto tam dal ten profil, ja som to nebol. Cau
Zobraziť komentár 25.10.2004 - 20:59:09
00
este to Yenkee:
citujem:
Naspäť máme na výber buď tú istú cestu ( je to pochopiteľné ), alebo po “potoku“ a červenej značke okolo Starého hradu do Strečna ( táto cesta je miestami trochu rozbitá – miestami slušný cyklotrial ). Zo Strečna je príjemnejšie ísť k Váhu a okolo Vodného diela do ZA po šotoline.

Co je podla Teba zle: ak mas dobre brzdy a slusny MTbike, tak prejdes aj na nadvorie hradu, ale minule som tam stretol výletníkov na SIS-"bikoch" z carrefuru a pre tých je lepsie ked sa vyberú po sváznici do Varína.

p.s. ten profil prekvapil aj mna, neviem na com ho robili, dole idem z pred chaty a po tom kamennom výslape sa netaham do prava ale po turistickej smer Strecno, dávam si tam sedlo o kus nizsie.

to cervo: Vypadlo mi k, ( malo to byt - Ak uz je tam, sorry .... )

A co keby si popis tej trasy kopol Cervovi nech ju prida k trasam. A uz je tam sorry.
Zobraziť komentár 25.10.2004 - 21:14:44
00
acha ;). Ok, pripajam sa, mohol by si mi ju kopnut, este lepsie poslat mailom ;) Diky
Zobraziť komentár 25.10.2004 - 22:13:50
00
To Cervo:Co ti mam poslat, tu trasu aj zo vsetkymi cestami?
To a.t.scott: Po tej ceste k hradu(ked ides dole), co su na zaciatku take velke vlny, tak sa tam kamarat fest vysypal, ked to trochu rozbehol a pri vyhliadke je cesta fest uzka a same kamene, ale uz som tade dlho nesiel tak neviem.
Zobraziť komentár 28.10.2004 - 20:37:12
00
Yenkee: mno co mas, to posli, nejako to spracujem. Mail poznas. Diky
Zobraziť komentár 28.10.2004 - 22:34:17
00
V Tvojom okoli je vyškoleným značkarom cyklotras Slavo Strečanský zo Suľova www.cyklotour.sk
Inač je to beh na dlhé trate, večšinou sú lesaci proti aj keď môžeš naraziť na opačný prístup.
Zobraziť komentár 24.11.2004 - 17:30:27
00
keyboard_arrow_up