ako ja viem ze zlomena pätka sa ,,fakt´´ nevidi tak casto ale nepoviem keby som ju takto znicil v zjazde ale to som isiel po krokom do kopca 4 krat nieco puklo a zlomila sa jak keby bola z plasteliny andrej25 nestras ma s tou prehadzovackou sak nema ani 2 mesiace
Mesto: Snina Založený: 19.09.2011 Príspevky: 442 Bike: "zeleny Hulk "
minuly weekend synatorovi na jeho posvatnom egyptskom vtakovi s karbonu..isiel som za nim do takeho prudkeho vyslapu a zrazu len bum prask a patka v prdeli...a tiez nikto nechapal. Mne sa tiez podarilo na ruzenke ale to bolo v zjazde ked som chytil kamen ale takto??kde nic tu nic a zrazu prask? a ked sme dali dole bola nielen zlomena ale aj nakrivo tak nechapem, ale co uz, na to su patky aby sa zlomili radsej ony jak ram
Nemal si spinavu retaz? Chain suck moze natiahnutim prehadzovacky dorazit nalomenu patku.
cca 3 dni dozadu som ju cistil stylom ze ju chytim s handrou a tocim klukami kedze nemam pracku ani nic podobne tymto sposobom to vzdy urobim maximalne jak to ide a nezda sa mi ze by sa od vtedy nejak extra zaspinila inak som rozmyslal aj nad reklamaciou ci je to blbost? fakt neviem
ale hlavna zltofialova,ak mam dobre farby na monitore,suciastkana riadidlach prezila ...ale nie skore uzdravenie bez nasledkov,bike sa nejak porobi vymeni, len s clovekom je to tazsie
tmax Ajked klucna kost sa hoji trocha dlhsie, prajem skore uzdravenie. Do hor a na prechadzky mozes, ale bez batohu a vystrety ako Napoleon... No a Matesko dostane nove koleso a bude fit tiez...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.