Minikin : Ale vývojovo pochádzame z vás, len sme prešli na vyššiu úroveň.
O tom by sa dalo polemizovat ci ste presli na vyssiu uroven cyklistiky. Pokusov prechodu na "vyssiu uroven" tu uz bolo niekolko a zatial ani o jedinej forme tych pokusov, inac nazyvanych aj doping (biologicky, chemicky a ani mechanicky) sa nehovori ako o vyssej urovni. Ten vas mechanicky doping je skor len dalsi sposob cheatingu (teda podvadzania).
Taka trialova motorka je o dost lepsia .. neni treba sa stresovat s baterkou, nabijackou, kedze sa tam len naleje palivo, az tak tazka nie je , s dobrym tlmicom by mohla byt aj celkom ticha , zdvihy su fajn, pekne sa da vozit po krajine a ked treba, da sa domontovat pedale, aby sa tocilo nohami A po prerobeni na alkohol aj cista.
Dneska zas promenadovali na cyklotrase ne-vodici na motorovych furikoch a jeden typek s domontovanym spalovacim motorom.. Na crosse som ich v pohode obehol, a to som uz absolvoval jedno funenie .
Boli vidiet z dialky, pretoze teple pocasie, ale zas tie bundy a gace jak sibir arktida
Neviem ako vy, ale ja tam vidím tri dospelé bajky a jedu ostýchavú školáčku s ružovou sukničkou a dvoma zakrútenými copikmi. Nechcem si predstaviť čo sa tam deje v noci ...
Po troch dnoch prsania som sa isiel dnes previezt. A zaujimave - ostal zaparkovana len ostychava školačka (inak, je to Prince, žiadna školačka).
Tie tri velke kravy sa zľakli a utiekli? Prečo utiekli? Došla im elektrika?
Aby niekto nekonšpiroval, tak na tie tabulky nad stojanmi sa pripinaju formulare, na ktory sa zspisuje, keby bol bicykel (alebo e-motorka) vydana, vratena, kto vydal/prevzal. Ciže ak formular nie je, tak stojan nieje obsadeny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"chodník korunami stromov"
Ospravedlňujem sa, niesom na strave.
"chodník korunami stromov"
Ospravedlňujem sa, niesom na strave.
Veď sa nič nedeje, v pohode
https://www.strava.com/segments/3570696
Laciiiiii?!
Uložené. 👌🤪 Berieme aj tie baterky? 🤷♂️🤭
Powerbanky jedine, keďže celodenka v okolí
Nám stačí aj 50 km, keď si na nich našlapeme 3000 m výškových
To bola téma ***** tak bacha!
Ako ťa poznám to si dáš akurát obednú pauzičku a pokračuješ ďalej. 🤪
Ale kur ..a je to az ked jej zaplatis za sluzby a ja som nikdy nemal v plane niekomu platit.
O tom by sa dalo polemizovat ci ste presli na vyssiu uroven cyklistiky. Pokusov prechodu na "vyssiu uroven" tu uz bolo niekolko a zatial ani o jedinej forme tych pokusov, inac nazyvanych aj doping (biologicky, chemicky a ani mechanicky) sa nehovori ako o vyssej urovni. Ten vas mechanicky doping je skor len dalsi sposob cheatingu (teda podvadzania).
Boli vidiet z dialky, pretoze teple pocasie, ale zas tie bundy a gace jak sibir arktida
Po troch dnoch prsania som sa isiel dnes previezt. A zaujimave - ostal zaparkovana len ostychava školačka (inak, je to Prince, žiadna školačka).
Tie tri velke kravy sa zľakli a utiekli? Prečo utiekli? Došla im elektrika?
Aby niekto nekonšpiroval, tak na tie tabulky nad stojanmi sa pripinaju formulare, na ktory sa zspisuje, keby bol bicykel (alebo e-motorka) vydana, vratena, kto vydal/prevzal. Ciže ak formular nie je, tak stojan nieje obsadeny.