ale to neznamená, že ehejter má byť primitívne-arogantno-vulgárny,
(najmä ak mnohí ani nemajú páru o tom čo vlastne chcú hejtovať)
dá sa hejtovať aj "korektnejšie", ale to je zase len o hlave, veku, skúsenostiach, výchove a možno aj vzdelaní
(aj keď dnešná doba - "vzdelanie", to nezaručuje, viď SK politika)
napríklad, antiehejter MPP to robí pekne s nadhľadom, noblesou, žiaľ pár "simplemente" jedincov to stále nechápe, že si z ních robí CELÝ ČAS len srandu a nabyť jeho, táto téme by už dávno zdochla marseluspp ... NA HRAD (teda na Ehrad)
Uz nemozem mlcat. Ludstvo sa naozaj nedeli na ebikerov a biosov. Cyklisti sa nedelia podla toho ake vykony vydavaju. Uz vobec nie podla toho co maju oblecene. Zakladne delenie navrhujem podla toho ako sa chovaju, ako ziju, ako rozmyslaju (to sa tyka len tej casti co rozmysla) ....
Takže či človek jazdí na bicykli, na motorke, na koni alebo hoci aj na rogale, ak mu to správne myslí, tak je to cyklista
Čo si proste priznať, že jazdou na ebiku sa venujete inej činnosti než je cyklistika. Veď to nie je nič dehonestujúce.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A čo tak si priznať že cyklistika má nový rozmer a to čo bolo pred ebikmi je teraz už retrocyklistika. Nehanbite sa za to.
Ak je niekto zastanca orania s volmi a stale trvá na tom že je on ten pravý poľnohospodár a tí na traktoroch sú podvodníci, tak je chyba v jeho uvažovaní. Keď sa niekto nevie prispôsobiť tomu že sa svet mení, tak nech aspoň neťahá pokrokovejších ľudí na svoju nizku úroveň.
Minule som videl vystupenie dobových šermiarov na hrade a nikto z nich nevykrikoval že iba oni sú tí praví bojovníci … proste sa zmierili s tym že ich činnosť patrí hostôrii a oni su vo svojom klube šťastní …;) nehambia sa za to …
No ano, lebo dnes vytiahnes pistol a strelis sermiara, nema sancu.Ale az dojdu naboje, tak je situacia ina. S pistolou sermiara nedostanes. Rovnako skoncis aj ked ti dojde baterka Nieze by sa nedalo slapat, ale daleko nezajdes, ked si zvyknuty na baterku.
No a preto, ze dnes sa striela, tak sa tomu nehovori serm, ale strelba, ze ano
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Keby ten pacient vsetku energiu venovanu obhajobe emotoriek vlozil do pedalov, vladal by aj bez motora ... ale tak asi si musi neustale pred sebou obhajovat svoju lenivost, ako kazdy emotorkar
Dnes som na prechadzke stretol e bikerki. Zlate boli aj sa pekne pozdravili ked som vysiel hore k nim, aj sa pekne podakovali, ked ma obiehali na traile a som ich pustal … len nechapem preco boli oblecene tak na 0 az -5 stupna
Je škoda že niektorí bioši si miesto bezduchého šlapania nesadnú ku knihe. Trošku vzdelania a poznania a nebol by ich prejav tak primitívny
e-bikeri sedia pri knihách, bioši sú oproti ním ale trocha vpredu - aj ich čítajú, keby si knihy aj ty čítal nemal by si 90 % príspevkov skrytých pre nekvalitu, primitívnosť, ...
e-bikeri sedia pri knihách, bioši sú oproti ním ale trocha vpredu - aj ich čítajú, keby si knihy aj ty čítal nemal by si 90 % príspevkov skrytých pre nekvalitu, primitívnosť, ...
Z o skrytých príspevkov si nič nerob. Aj mňa cez sukromné správy niektorí nabadali aby som niektorým na každý príspevok dal palec dole, ale poslal som ich do prdele… je to taký primitivizmus od ľudí s IQ 10 a naviac nieje to fair-play veď má byť sranda
Viď napriklad na Petra120… takže viem preco sú moje prispevky skryté
A ja zvedavo pozeram aj tie skryte a tak v cca 80-90% prípadov aj rozumiem, prečo je to tak/suhlasim.
A hento vyššie je fujfuj,z dvoch dovodov.
1. nabadanie na hromadnu aktivitu, ovlyvnovanie zobrazenia
2. zverejnenie sukromnej komunikacie bez suhlasu (predpokladam)
I ked je celkom ľahko odhadnutelne, ktory 3pismenkovy clen to poslal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trochu sa uvolni a neber život važne
ale to neznamená, že ehejter má byť primitívne-arogantno-vulgárny,
(najmä ak mnohí ani nemajú páru o tom čo vlastne chcú hejtovať)
dá sa hejtovať aj "korektnejšie", ale to je zase len o hlave, veku, skúsenostiach, výchove a možno aj vzdelaní
(aj keď dnešná doba - "vzdelanie", to nezaručuje, viď SK politika)
napríklad, antiehejter MPP to robí pekne s nadhľadom, noblesou, žiaľ pár "simplemente" jedincov to stále nechápe, že si z ních robí CELÝ ČAS len srandu a nabyť jeho, táto téme by už dávno zdochla
marseluspp ... NA HRAD (teda na Ehrad)
Takže či človek jazdí na bicykli, na motorke, na koni alebo hoci aj na rogale, ak mu to správne myslí, tak je to cyklista
Čo si proste priznať, že jazdou na ebiku sa venujete inej činnosti než je cyklistika. Veď to nie je nič dehonestujúce.
Ak je niekto zastanca orania s volmi a stale trvá na tom že je on ten pravý poľnohospodár a tí na traktoroch sú podvodníci, tak je chyba v jeho uvažovaní. Keď sa niekto nevie prispôsobiť tomu že sa svet mení, tak nech aspoň neťahá pokrokovejších ľudí na svoju nizku úroveň.
Minule som videl vystupenie dobových šermiarov na hrade a nikto z nich nevykrikoval že iba oni sú tí praví bojovníci …
No a preto, ze dnes sa striela, tak sa tomu nehovori serm, ale strelba, ze ano
Si trosku - dost mimo
https://www.mtbiker.sk/clanky/127504/unboxing-mondraker-play-20-blaznovstvo-alebo-dobry-napad.html
Z o skrytých príspevkov si nič nerob. Aj mňa cez sukromné správy niektorí nabadali aby som niektorým na každý príspevok dal palec dole, ale poslal som ich do prdele… je to taký primitivizmus od ľudí s IQ 10 a naviac nieje to fair-play
Viď napriklad na Petra120… takže viem preco sú moje prispevky skryté
A hento vyššie je fujfuj,z dvoch dovodov.
1. nabadanie na hromadnu aktivitu, ovlyvnovanie zobrazenia
2. zverejnenie sukromnej komunikacie bez suhlasu (predpokladam)
I ked je celkom ľahko odhadnutelne, ktory 3pismenkovy clen to poslal.