Tema vznikla aby sa to neriesilo vsade na fore ako doteraz. Ak si niekto mysli, ze ak sa tema vymaze problem a podobne prispevky zmiznu, tak by som chcel par gramov toho materialu co fajci
ale to asi nebudú bioturisti, ked si v lese pomáhajú telefónom, podobne, ako biobikeri keď používaju napr. navigáciu (zakázaná dopomoc pri príjemnom blúdení)
dopomoc pre turistu , aby nebol bio, su elektrochodule .. nic ine motorove totizto nie je
prirovnat pouzitie mobilu k motoru na bicykli .. no, ano, uz som ticho, som prorusky troll a antivaxer
mám takú otázku spomínajú sa tu ebajkeri naobliekaní dobre že nie do kožuchov v lete, ebajkeri s páčkou, ktorá znamená "ideš aj keď neťaháš," ebajkeri, ktorí nevedia povedať ahoj, čau, alebo aspoň kývnuť rukou, ebajkeri, ktorí po sebe v prírode nechávajú bordel, a tak ďalej a tak ďalej. neviem či žijem v nesprávnom okrese, regióne, štáte, ale za 3 sezóny na ebajku som nestretol ani jeden "prototyp" ebajkera z hejterských príspevkov. poraďte, čo robím zle?
AdMich problem je zase len v nepozornosti jedincov, domyslani, namyslani, (ne)pochopeni pisaneho textu, sarkazmu ... stym bohuzial nikdy nikto nic nespravi
tu je vysvetlenie od samotneho zakladatela temy ktory by ten prispevok mohol presunut na uplny zaciatok temy:
Zial som zda sa nezvolil dostatocne zrozumitelny nazov temy a cast ludi asi nadobudla dojem, ze ide o vaznu temu zameranu na pranierovanie e-bajkerov. Ospravedlnujem sa, to naozaj nebolo mojim cielom. Temu som premenoval. Teraz uz bude snad kazdemu jasne, ze toto nie je tema urcena na dotahovanie sa, ale len na vyventilovanie bio/analogovych jedincov frustrovanych z elektrikarov, aby nehejtovali kade-tade po fore. Tu je proste dovolena rypacka a vtipne glosovanie elektrikarov, ale urcite tu nema byt utocenie a nenavistne prejavy. Proste nieco ako vtipkar na ucet elektrikarov. Berte si priklad z Bajkonurovho prispevku. A dobra rada pre tych elektrikarov, ktori sa z nejakeho dovodu citia touto temou dotknuti - hodte temu do kosa a neprispievajte sem.
mám takú otázku spomínajú sa tu ebajkeri naobliekaní dobre že nie do kožuchov v lete, ebajkeri s páčkou, ktorá znamená "ideš aj keď neťaháš," ebajkeri, ktorí nevedia povedať ahoj, čau, alebo aspoň kývnuť rukou, ebajkeri, ktorí po sebe v prírode nechávajú bordel, a tak ďalej a tak ďalej. neviem či žijem v nesprávnom okrese, regióne, štáte, ale za 3 sezóny na ebajku som nestretol ani jeden "prototyp" ebajkera z hejterských príspevkov. poraďte, čo robím zle?
Nerobis nic zle.Ja tiez byvam na inej planete zrejme😁
AdMich Hejt do názvu témy umiestnil moderátor ktorý si dal meno jezus.
V základe ide oto aby si motocyklisti nehovorili, že sú cyklisti.
Aby rozmýšľali, predtým ako nakúpia a rozhodli sa pre ekologickejšiu variantu presúvania.......
Znižovanie spotreby je teraz predsa témou č.1.
No dobre.Ked idem na ebiju do kopca tak nie som cyklista.A ked idem z kopca bez pedalovania,tak som?Ako to je?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu ich dali na kopu bezladuaskladu.
Cize kto jazdi na biobajku a hejtuje ebike, tak je vlastne antivaxer a prorusky troll
No, stale sa tu da pobavit
dopomoc pre turistu , aby nebol bio, su elektrochodule
prirovnat pouzitie mobilu k motoru na bicykli .. no, ano, uz som ticho, som prorusky troll a antivaxer
vyplne poprsia su predsa bio a eko
nebyvas v BA
nene, to je presmerovanie hejtov , aby inde neplevelili zbytocne vlakna, ale, preco vlastne citas zbytocnu temu ?
vyslysal moje prianie, aby si bol zakladatel
To, na čom fičím ja, je slabý odvar proti tvojim látkam
special edition
tu je vysvetlenie od samotneho zakladatela temy ktory by ten prispevok mohol presunut na uplny zaciatok temy:
Pridam jednu klasiku na odlahcenie aj ja.
Nerobis nic zle.Ja tiez byvam na inej planete zrejme😁
V základe ide oto aby si motocyklisti nehovorili, že sú cyklisti.
Aby rozmýšľali, predtým ako nakúpia a rozhodli sa pre ekologickejšiu variantu presúvania.......
Znižovanie spotreby je teraz predsa témou č.1.
No dobre.Ked idem na ebiju do kopca tak nie som cyklista.A ked idem z kopca bez pedalovania,tak som?Ako to je?
Skoda tych chalanov co jazdia v parkoch DH a podobne.
Budu smutni ked sa dozvedia,ze nerobia cyklistiku 😔
Nemusime pokracovat.