Takze Srsen nutis ma vratit k teme. Ja som nepostrehol, ze ivan ty si ponal cyklistiku ako energeticky vydaj. Tam tvoje porovnania sedia. Pre mna cyklistika je zazitok a preto sa divam na prejazdene km a nastupane metre inak. Pre mna ide o zazitky z vyhladov na hornej nadrzi Cierneho Vahu, Sliezskeho domu, Kralovej holi ale aj sedla pod Grossglocknerom, Sv.Jure, Mt.Ventoux ci Monte Limbara, pocity z priestorov vylodenia v Normandii alebo neuspesny pokus ochutnat cerstve ustrice v Saint Malo, posedenie s babkami pri kasne na konci sveta v Pente na Korzike, volne sa pasuce kone na Muranskej planine ci fantasticke pirohy s domacim slivkovym lekvarom na Bodorete, opekacka v biopalinkakostollo v Szephalome alebo navsteva pracovneho tabora v Tiszaloku kde konci posledna stopa po mojom otcovi. Trocha som sa rozkecal ale chcel som naznacit sirku zazitkov co prinasa cyklistika ked zabudnes na waty a co mas na sebe a co mas pod sebou ...
pista
veľmi pekne napísané, ALE pre @Ivan a ZBYTOČNÉ,
ako keby si hrach na stenu ....
žiaľ (OTÁL POTÁL) ... komu není zhúru ....
3 roky do dôchodku - ako som dobre odhadol - ani stopy po testosteróne.
Nejde tu o sex ani o sexuálne narážky ale o prirovnania aby si človek niečo vedel predstaviť. Kľudne tu môžem miesto toho dávať aj úryvky z biblie ako prirovnania ak to je v preddôchodkovom veku prijateľnejšie ...
Myslím si že sa tu niektrí zbytočne vŕtajú v osobných zaležitostiach druhých a bezúspešne sa snažia ľudí len pourážať, či znevážiť ich osobnosť. Bohužiaľ si neuvedomujú že tak ukazujú svoj nízky charakter. Načo je mať skvelé výsledky na bicykli, keď ako človek stojí za prd ??? Vždy vravím že treba rozvíjať človeka rovnomerne. Ako telo tak aj dušu...
Moje obľúbené heslo je " Múdrosť prichádza s vekom, niekedy však vek prichádza sám"
Inak včera som konečne pochopil o čom tu niektorí píšu. Videl som bicykel (?), hrubé kolesá a ozaj ten človek len sem tam zakrútil pedálmi, prevažne v zákrutách, ale stále išiel dosť rýchlo. Bol odo mňa ďaleko v teréne a tak som nemal šancu vidieť na čom to ide. Ale bolo jasné že používa ručný "plyn".
Ani kamoš čo s ním jazdím nemá čipnutý ebike. Takže ja nepoznám nikoho.
Podľa mňa tu ľudia trpia fixnou ideou ako z filmu Ružový panter "Všade vidím chipnuté ebiky, pomôžte mi pán doktor"
VTV: v tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=1jcJqQGSGuM vraj policia vravi, ze 500k je precipovanych 160k v CR. Tam u vas (neviem kde) ich nestretnes asi vela, u nas je ich dost Poznat je ich lahke, nejdu 25-27km ale viac
Napíšem to ešte raz, bavili sme sa o plyne to potom marli zvrtol na cipovanie. Prosím neprekrúcať.
Plyn je keď ebike ide bez pedálovania.
Čipnutý ebike umožňuje prekročiť 25km/h.
Našiel som riešenie tohto sporu. Ak zvýšia výkonnosť biobikeri, tak ich žiaden chipnutý ebiker neobehne ... totiž najväčšia radosť biošov je kedˇ vpohode po rovinke obehnú nechipnutý ebike. A ako hovorí sväté písmo "Miluj svojho e-bližného"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pista
veľmi pekne napísané, ALE pre @Ivan a ZBYTOČNÉ,
ako keby si hrach na stenu ....
žiaľ (OTÁL POTÁL) ... komu není zhúru ....
???? KEDY ????
3 roky do dôchodku - ako som dobre odhadol - ani stopy po testosteróne.
Nejde tu o sex ani o sexuálne narážky ale o prirovnania aby si človek niečo vedel predstaviť. Kľudne tu môžem miesto toho dávať aj úryvky z biblie ako prirovnania ak to je v preddôchodkovom veku prijateľnejšie ...
Myslím si že sa tu niektrí zbytočne vŕtajú v osobných zaležitostiach druhých a bezúspešne sa snažia ľudí len pourážať, či znevážiť ich osobnosť. Bohužiaľ si neuvedomujú že tak ukazujú svoj nízky charakter. Načo je mať skvelé výsledky na bicykli, keď ako človek stojí za prd ??? Vždy vravím že treba rozvíjať človeka rovnomerne. Ako telo tak aj dušu...
Moje obľúbené heslo je " Múdrosť prichádza s vekom, niekedy však vek prichádza sám"
Inak včera som konečne pochopil o čom tu niektorí píšu. Videl som bicykel (?), hrubé kolesá a ozaj ten človek len sem tam zakrútil pedálmi, prevažne v zákrutách, ale stále išiel dosť rýchlo. Bol odo mňa ďaleko v teréne a tak som nemal šancu vidieť na čom to ide. Ale bolo jasné že používa ručný "plyn".
To teda trvalo doost dlho, bez urazky.
Ja u nás okr.mesto, vidam jedného aj to je nejaká skladačka.
Podľa mňa tu ľudia trpia fixnou ideou ako z filmu Ružový panter
https://www.mtbiker.sk/bazar/all?modul=bazar&s=odblok&od=1
Plyn je keď ebike ide bez pedálovania.
Čipnutý ebike umožňuje prekročiť 25km/h.