Čo by si povedal žiakovi keby ti napísal taký text, ale z výrazmi aké si použil ty. Bolo by to v poriadku? Nie je problém toho príspevku obsah ale forma?
Chlapi zase osobné urážky??? Írske príslovie hovorí”Argumentuj ale neurážaj” a je to hlboká pravda,ale to už som asi spomínal…
Sex je korením života a z pohľadu žien je nástrojom vykorisťovania človeka človekom. Čo je na tom také nepochopitelné ak sa použije ako adekvatne prirovnanie?
Vás asi trápi že výhody ebiku sú čím ďalej zretelnejšie a nechcete to priznať.
Napriklad dnes už mám v pláne vylet na ebiku do Slovenského raja na tomášovský výhľad. Len tak po práci trochu nazbierať energiu na obľúbenom mieste … bez ebiku by som to len tak vpohode do zotmenia nedal.
Na to je to skvelá vec …
A viete čo som si všimol? Že viacej opitých jazdí na biobiku ako ebiku. Ebikeri sú si vedomí sily svojho stroja, tak cuckajú bežne birrel či kofolu, no bioši - to je des čo popijú. A potom ohrozujú malé deti na cyklochodníkoch.... Klobúk dolu pred biošmi čo opitý tlačia svoj bike mimo cyklotrás ...
No , vidno ze si v BA este nebol. Takto pozriet podvecer BK , by si videl, ako to je s alkoholom a ebikmi iron.hide by asi vedel porozpravat
Inak teda vidim, ze Ivan sa v tejto teme nasiel, lepsie ako dnesny trening . Dnesny hejt na ebike
Inak Marsel ty si nejako od tých žien závislý, alebo čo? Každý príspevok pomaly ečko prirovnávaš k nejakej ženskej, alebo spojeniu s milostnými zážitkami so ženami v štýle jedného českého filmu, kde hajnej ktorého hral Jiří Růžička spieval ženským do uška: Líbám, ženy vás tak rád.....🙄🙄
Som rád, že nie som jediný, kto si to tu všimol, a prišlo mu to, ehm, divné (eufemizmus). Lavíruje to na pomedzí 17-ročného panica a 50-ročného slizouna. Ale keď to príde ľudom vtipné, rozumiem tomu, že prečo sú Marcin a Kameňák u nás tak obľúbené.
Čo by si povedal žiakovi keby ti napísal taký text, ale z výrazmi aké si použil ty. Bolo by to v poriadku? Nie je problém toho príspevku obsah ale forma?
S výrazmi.
Úprimne, zatiaľ som sa nedostal do situácie, že by som žiakom zadal tému: skúste napísať diskusný príspevok na tému: ,,Ako by som najviac potupil iného diskutujúceho v téme o elektrobicykloch", takže sa k tomu nijako nevyjadrím.
Na druhej strane, to či je obsah príspevku brak alebo nie, je značne subjektívne.
Veď to nemám asi jasne, ale v podstate správne.....Výkon je práca za určitý čas....ale v podstate aj tak je to bezpredmetné. Ebajkeri si v tejto téme aj tak idú svoje. Dnes som sa bol trošku povoziť a ešte na jednu vec som zabudol Samozrejme smerom hore už nech si nosia ľudia prilbu ako chcú...problém ebikov o ktorom hovoria zlé jazyky je: Celý úver sa minul na stroj a na prilbu už nezostalo Áno, hodne jedincov jazdí aj nadol bez prilby , ale je to samozrejme ich vec, pre mňa je to len veselý fakt.
branomelis na mojom obľúbenom kopci kde je vraj sklon 8-9% a dá sa tam z neho ísť v pohode 70km/h tiež vidím často ísť dolu cyklistov bez prilby,ak ju nechce jeho vec ale niektorí ju majú zavesenú na rajdoch,to už ozaj neviem na kerú riť ju vláči takto so sebou
Tak Rado to z Martiniek pekne nakúril v tom kopci. Ale vyzulo mu okuliare a skôr narazil na hrudník, vyrazilo dych..škoda, že tam urobil chybu, lebo inak to šiel celkom pekne. Ja niektoré veci už keď je moc daždivo nejazdím radšej. S tými prilbami mne to asi tiež už pomohlo, ale padám skôr na kolená a na bok, alebo do kotrmelca....To čo som videl dnes bol tiež ebajker a bolo asfaltové klesanie v lese vhodné skôr na cesťák a prilba žiadna....ale jeho vec...potom vyššie šiel chalan oproti na akomsi čudnom trekingovom biku na asi 1,8 širokých plášťoch...Luxusný asfalt a na krajoch trochu štrku, šiel navyše pomaly a na kraji na tom štrku musel letieť cez rajdy...ale skôr na nohy a bok...Som sa len spýtal či je OK a ešte neviem prečo som sa hral na kazateľa a poučoval v skratke ako si má dávať pozor. Ale som sa viac naľakal asi ako on, na suchom čistom asfalte v 20km/h spadnúť je umenie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A k tým požičovniam čo je na tom zlé? možno majú v ponuke aj bio.
A to už z akého dôvodu by som to mal celé odsúdiť?
Sex je korením života a z pohľadu žien je nástrojom vykorisťovania človeka človekom.
Vás asi trápi že výhody ebiku sú čím ďalej zretelnejšie a nechcete to priznať.
Napriklad dnes už mám v pláne vylet na ebiku do Slovenského raja na tomášovský výhľad. Len tak po práci trochu nazbierať energiu na obľúbenom mieste … bez ebiku by som to len tak vpohode do zotmenia nedal.
Na to je to skvelá vec …
cize ebiker je fake biker
No , vidno ze si v BA este nebol. Takto pozriet podvecer BK , by si videl, ako to je s alkoholom a ebikmi
Inak teda vidim, ze Ivan sa v tejto teme nasiel, lepsie ako dnesny trening
Zrazu aká úzkoprsosť.
Som rád, že nie som jediný, kto si to tu všimol, a prišlo mu to, ehm, divné (eufemizmus). Lavíruje to na pomedzí 17-ročného panica a 50-ročného slizouna. Ale keď to príde ľudom vtipné, rozumiem tomu, že prečo sú Marcin a Kameňák u nás tak obľúbené.
Čo iné sa dalo od teba čakať, že.
S výrazmi.
Úprimne, zatiaľ som sa nedostal do situácie, že by som žiakom zadal tému: skúste napísať diskusný príspevok na tému: ,,Ako by som najviac potupil iného diskutujúceho v téme o elektrobicykloch", takže sa k tomu nijako nevyjadrím.
Na druhej strane, to či je obsah príspevku brak alebo nie, je značne subjektívne.
rychlo si to oprav
ale nejako sa to tu rozprudilo, ale divne
ale nejako sa to tu rozprudilo, ale divne
Veď to nemám asi jasne, ale v podstate správne.....Výkon je práca za určitý čas....ale v podstate aj tak je to bezpredmetné. Ebajkeri si v tejto téme aj tak idú svoje. Dnes som sa bol trošku povoziť a ešte na jednu vec som zabudol
jj, presne ako vravis. Len je jedno na com jazdis, je to v ludoch.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down