Musím doplniť, elektrickari tam boli - z môjho pozorovania zopár 'legalnych' typu 60+dáma v skupinke rovesníkov, matka sprevadzajica teenagerku (všetci títo išli rýchlosťami cyklistov v grupettach;)), no a potom veľká väčšina 'idem na max' čo baterka dá.
Takže keď ťa doslova obzukne pri rýchlosti 10 svojou 20-25, tak si pomyslim svoje, no vlastne som rád, že ich dlho nevidím...
Vcera sa u mna zastavil kamos +/- stary ako ja a prisla debata na bajky. Spomenul ze ma elektriku, tak som sa ho opytal ci ma este aj klasiku. Jeho odpoved bola: Ano mam, ale uz vacsinu jazdim na elektro. Ked to clovek vyskusa, tak si na to rychlo zvykne a aj som zlenivel.
Ja som na tom podobne, tiez som si nechal ziletku ale jazdim elektriku. Na moju obhajobu len dodam, ze som vobec nezlenivel, lenivy som bol aj predtym.
nedavno som mal doma ebike na servis a kedze otec pokukava po ebiku tak som mu ho dal nech si to vyskusa....vratil sa cca po hodine so slovami : "To je parada,vsetky kopce na okoli som prebehol a vobec niesom unaveny
asi zalezi kam sa vyberies a akym tempom ale ked som mal ten ebike este doma a po nedelnom vyjazde z martiniek som musel ist este vecer prebehnut psa tak som siahol prave po tom ebiku a v podstate ma ten bike bez namahy vytiahol kde som chcel..... sedlo dole,slapanie pomaly patami a ani tep mi nezdvihlo a to bol nejaky zakladny Giant za 2000 E...
Samalama ja som minule v kopci cca 4% dupal na cesťáku za dvomi e-lektrikármi (muž a žena v mojom veku), mal som čo robiť aby som sa za nimi udržal, inak žena to mala prerobené že vôbec netočila len išlaaaaaa ,chlap aspoň krútil pedále
Vcera ebiker , resp. skor uzivatele elektro dopravneho prostriedku na odblokovanom, >30 si mastil po cykloceste, chvilu potom co ma obehol zrazu prudko brzdil, lebo tam bol retarder, ktory si clovek normalne skoro ani nevsimne, tak skoro zastal, lebo sa bal prejst , hoc mal aj odpruzenu vidlicu. Pomaly ho presiel a potom zase frrr dalej. Ale nebol aspon nejak moc naobliekany
To som zažil dávnejšie na Sela Ronde. Išiel som v dave na passo Gardena a zrazu okolo nás prefrčala švárna deva, vysmiata, nezadýchaná. O kilometer - dva vyššie som ju videl postávať na krajnici. Na passe začalo mrholiť, bola zima, akurát som dobral antibiotiká, tak som to nechcel siliť a otočil som (bývali sme pod passom). Spúšťal som sa pomaly proti prúdu a zrazu som videl smutnú švárnu devu ako tlačí svoj elektrostroj... Už slušne pršalo. Teraz som bol pre zmenu ja vysmiaty, lebo však najlepšia radosť je škodoradosť...
Oni títo elektrikári sú niektorí mdlého rozumu, ako niektorí ekoteroristi, ako onehdá jedna čo povedala, že elektriku nepotrebuje, lebo ten televízor si pozrie aj pri sviečkach.
čo sa tu furt trepe ten 0202...zvyšok som zabudol...nevie čítať??? nech si píše do svojich e-lektrikárských tém a teší sa z najazdených 25 km a 85 fotiek svojho ksichtu zdieľaných na facebooku z toho výjazdu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže keď ťa doslova obzukne pri rýchlosti 10 svojou 20-25, tak si pomyslim svoje, no vlastne som rád, že ich dlho nevidím...
Ja som na tom podobne, tiez som si nechal ziletku ale jazdim elektriku. Na moju obhajobu len dodam, ze som vobec nezlenivel, lenivy som bol aj predtym.
To som zažil dávnejšie na Sela Ronde. Išiel som v dave na passo Gardena a zrazu okolo nás prefrčala švárna deva, vysmiata, nezadýchaná. O kilometer - dva vyššie som ju videl postávať na krajnici. Na passe začalo mrholiť, bola zima, akurát som dobral antibiotiká, tak som to nechcel siliť a otočil som (bývali sme pod passom). Spúšťal som sa pomaly proti prúdu a zrazu som videl smutnú švárnu devu ako tlačí svoj elektrostroj... Už slušne pršalo. Teraz som bol pre zmenu ja vysmiaty, lebo však najlepšia radosť je škodoradosť...