tak vrátil som sa z dovolenky v Chorvátsku z mestečka Rogoznica a tam ludia jazdia iba TESCO celoodpružené biky proste niečo ako kvalitný bike im nehovorí nič dokonca niektore TESCO ypsilon biky nejsú ani v vzadu opružené aj ked na takom biku je to už fakt sila to ušetria asi tak za zadné opruženie 10 €
Máte aj vy skúsenosti s krajinou kde je niečo podobné alebo niaky cyklistický extrém?
Chcel som touto témou povedať že tam nitko ale prisahám nikto nemá ani 300 € bike
no a čo .. ?
možno míňajú na dôležitejšie veci, možno ich to netrápi, možno... možno milión iných dôvodov
mal si sa teda spýtať - "hej ľudia, prečo všetci jazdíte na lacných bicykloch z teska?"
Hey len vieš proste tá krajina čo sa týka niakych služieb, alebo investície proste nič a tý ludia som platil za apartmán na 10 dní 700 € čo je tam priemerná cena čiže tých 1500 € majú určite a bbohatsvo tam vidieť nie je aj keď každý skoro prenajíma
za 10 dni sa neda odhadnut cela mentalita ludstva v Chorvatsku...ja som bol 14 dni v Tunisku a mozem hodnotit len to co som videl a nie to co v skutocnosti robia a ako sa spravaju
Meaky +1
..keď sa prejdem po centre, väčšinou vidím staré mtb bajky, skladačky, liberty a pod. a tiež podľa toho nehodnotím, že väčšina Slovákov si nekupuje nové "namakané" bajky, ale jazdia na starých hrdzavých
ja chodim 3-4 rocne do Chorvatska (na predlzeny vikend + riadna dovolenka) a musim povedat, ze ich mentalita je celkom fajn. Vzdy boli uctivi, pohostinni a ochotni. Ale aj z Turecka a Egypta mam dobre skusenosti. Horsi dojem som mal na dovolenkach len zo Spanielov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a čo .. ?
možno míňajú na dôležitejšie veci, možno ich to netrápi, možno... možno milión iných dôvodov
mal si sa teda spýtať - "hej ľudia, prečo všetci jazdíte na lacných bicykloch z teska?"
a to nie je malá časť roka...
.. tak tam ani nejdem, keďže tam majú niaké služby
..keď sa prejdem po centre, väčšinou vidím staré mtb bajky, skladačky, liberty a pod. a tiež podľa toho nehodnotím, že väčšina Slovákov si nekupuje nové "namakané" bajky, ale jazdia na starých hrdzavých
Tak to je nieco pre mlsne jazycky
teda nič v zlom ale odtál potál. Nemám proti chorvátom osobne nič zlé, ale historicky sú to kuvy. Len aby sa nezabudlo. Koncentrák Jasenovac bol jeden z najbrutálnejších počas 2ww. A nie veľa ľudí o tom vie. Bez srandy. howgh.
Pre fandov histórie čosi viac:
http://hrabovsky.blog.respekt.cz/c/64750/Neznama-historia-koncentracny-a-vyhladzovaci-tabor-Jasenovac.html