Mam otazku. Pokusim sa to podat opisne (podobnost so skutocnostou naozaj len nahodna).

Janko doteraz nemal Facebook konto. Ma milenecky vztah s Marienkou a obaja poznaju Jezibabu (jeho byvalu), pricom Marienka ju ma na Facebooku v zozname znamych. Po tom, co najväcsi slovensky mobilny operator konecne pokryl signalom aj les, v ktorom Janko travi prijemne chvile s Marienkou, tak sa Janko konecne rozhybal a povedal si, ze ked uz ma to PDA a uz je aj signal v lese, tak by sa mohol zaregistrovat. Vytvoril si teda konto na Facebooku a pridal si Marienku do zoznamu priatelov. Ale Janko sa obava, ze ked si ho Marienka prida do zoznamu priatelov, tak to Jezibaba zisti a poziada Janka o "priatelstvo". Avsak Janko uz nechce byt kamarat s Jezibabou, lebo ho sexualne zneuzivala. Problem ale je, ze sa to Jezibabe boji povedat a odignorovanie jej poziadavky o priatelstvo by to vlastne potvrdilo, co by malo za nasledok, ze by mu Jezibaba opät zacala vypisovat zalubene maily a SMS. Moze si teda Janko nastavit svoje Facebook konto tak, aby Jezibaba nezistila, ze je Janko na Facebooku? Inak povedane, moze si nastavit konto tak, ze ked si ho Marienka prida medzi svojich znamych, tak ini jej znami ho neuvidia? A moze si nastavit konto tak, ze ked ho bude na Facebooku niekto vyhladavat podla mena alebo podla e-mailu a pod., tak ze ho nenajdu?