1. Fajcite alebo fajcili ste?
2. Kolko za den?
3. (to ma najviac zaujima) Pozorujete alebo pozorovali ste na sebe pokles kondicky, formy, pripadne ako sa to na vas prejavovalo?
Aby ste sa nehanbilli, zacnem ja. Zacal som fajcit asi pred 1,5rokom. Po kratkom case som zistil ze uz ani nedokazem vybehnut po schodoch bez toho aby som za nezadychal. A to som nefajcil moc - priemer tak dve denne (rozumej tak ze nie pravidelne). Teraz som to obmedzil len na chaty a vyjazdy do mesta, uz je to podstatne lepsie.
Diky moc za vase prispevky
Vodnu fajku mam, momentalne s 2 druhmi melasoveho tabaku. Taky sposob fajcenia je najmenej skodlive. Tabak priamo nehori, len uhlie nad nim ho "pecie". Dym sa schladi, aj sa ciastocne prefiltruje vo vode. A kadzy kto uz skusal vie, ze sa s cigaretou neda porovnat ten sladky dym. Po vyvetrani ostane prijemna ovocna vona v izbe, a nie krcmarsky smrad.
drzim palce - nech Ti to tentokrat vyjde
pokial viem tak vodna fajka sa neslukuje, takze by nemala
ale hej slukuje sa
ale mam ju zase tak raz za tyzden cize to by malo byt dufam celkom v pohode
ja uz skoro rok tuto nerest nemusim,nikdy viac
2. 20/40 cigariet denne
3. zmeny som moooc nepozoroval / ale odkedy som zacal robit s kyselinami tak som prestal fajcit
WTF?
bol by si prekvapeny ako v takej dedine ako je BB je ohromny problem najst nieco kde sa nefajci...vysledok je taky, ze ked dade idem pridem nafajceny ako somar a o tom, ze to tam musim aj dychat ani nehovorim