tiez zacinam viac a viac rozmyslat co sem dam a co nie. tema fotky z vyjazdov upadla - a pritom neverim ze ludia prestali jazdit. niesom tu tak dlho - celkom rychla zmena ( k horsiemu ), pritom toto forum bola moja najvacsia inspiracia a vela krat aj motivacia kde, ako jazdit. v skupinach na FB najdes toho viac a kvalitnejsieho obsahu (aj tunajsich clenov) ako tu. dan za velkost, popularitu mtbiker?
Suhlasim, presne ako pises, vela krat som tu cerpal inspiraciu na vyjazdy, pozeral si pekne fotky, znacil si miesta, ktore chcem vidiet...lenze, prestal som prispievat a pozornejsie to tu sledovat presne kvoli internetovym mudrlantom a obrovskemu flame-u a hejtu, nie len od obycajnych foristov.
...Ides mimo vyznacenej cyklotrasy, hned ti idu "prerezat
plaste a porubat ram", naparit pokutu aby si sa spamatal a uz si uvedomil co robis a kde jazdis (ano scarinko narazam teraz na teba)
Nuz, nie kazdeho to bavi jazdit len po cyklochodnikoch, asfalte a vyznacenych cyklotrasach...duplom nie ked mas hory kazdy den pod nosom.
Bolo by to super, keby sa bajkeri vzajomne podporili a dopriali si, namiesto popriat nech su poje.babrani....