Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Tejto "logike" chápem, ale nechápem tomu hejtu v tomto kontexte, komu tým prospejete?
Aspoň "kruh" nad Lieskom nesklamal
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/396008/milos21-vyjazd-mtb-mtb-sucho-44km-3h-971m.html
milos21 rozhybavas rameno nosenim cez stromy?
inac k tym cestam - je toto vobec este v poriadku? mam z Terchovej nafotene nieco podobne - bol som tak nasr. ze som to chcel poslat na zivotne, ale zivot ide dalej a preslo ma to.
inac k tym cestam - je toto vobec este v poriadku? mam z Terchovej nafotene nieco podobne - bol som tak nasr. ze som to chcel poslat na zivotne, ale zivot ide dalej a preslo ma to.
Vidíš, mohol som, ale som zvyknutý bike nosiť v druhej ruke. A k tým cestám neviem, ale tie 2 pohoria čo spomínam sú väčšinou v biednom stave. Už som si ale našiel aj v pohode cestičky
Doteraz nechápem umiestňovanie košov vo voľnej prírode, k čomu je to vôbec dobé. Za prvé, nikto sa o ne nestará a za druhé, hynú v nich hlodavce a drobné živočíchy (prípad na Babej hore, pre ktorý koše cestou k vrcholu zrušili) a za tretie, len ľudí potencujú nechávať bordel v prírode.
Tie traily su jazditelne aj pre bezneho MTB cykloturistu a celkovo je to velmi pekna oblast vhodna na cykloturistiku.