Oravská priehrada z iného pohľadu. A pekný 3D model, len si treba dať rýchlosť prehrávania na maximum, lebo sa to ťahá ako sopeľ z nosa... A staršie kritické vypúšťanie asi blízko max. prietoku 500m3/s + max. prietoku turbínami 100m3/s
A kde vidíš prosím ťa ten hejt? Ľudia iba palcami vyjadrili že sa im to nepáči, bodka. Zrejme za 1. tu nechcú mať z toho priblblý instagram alebo ksichtoknihu a za 2. e-motorky sú kapitola ktorú netreba bližšie rozmazávať.
Dnes oprobovať posledné cesty na Skorušinu. Hrôza, zo 4 koncových ciest na vrchol je len jediná ešte ako tak v pohode, zvyšok rozrytý alebo nepriechodný. Aj všetky cesty čo sa napájajú na tie koncové sú v biednom stave. A ta jediná priechodná na ktorú sa dá napojiť z Liesku a Oravíc ku koncu tiež nie v najlepšom stave. No nič, Skorušínske vrchy a Oravská Magura je posledné roky kalamitou a následnou ťažbou neskutočne poznačené, počas môjho života sa to asi už nestihne stabilizovať, tak hádam ďalšia generácia bude na tom lepšie
Aspoň "kruh" nad Lieskom nesklamal (neviem jeho názov, ak ho má)
ennio singletrail pacholek som siel na 42mm slickoch, fullharde a taskami - co uz snim ked sa mi postavil do cesty inac rozhledna Holy vrch a okolie - tam sa mi moc pacilo. pekny kraj.
milos21 rozhybavas rameno nosenim cez stromy? ja som rozhybaval na martinskej ferrate
inac k tym cestam - je toto vobec este v poriadku? mam z Terchovej nafotene nieco podobne - bol som tak nasr. ze som to chcel poslat na zivotne, ale zivot ide dalej a preslo ma to.
milos21 rozhybavas rameno nosenim cez stromy? ja som rozhybaval na martinskej ferrate
inac k tym cestam - je toto vobec este v poriadku? mam z Terchovej nafotene nieco podobne - bol som tak nasr. ze som to chcel poslat na zivotne, ale zivot ide dalej a preslo ma to.
Vidíš, mohol som, ale som zvyknutý bike nosiť v druhej ruke. A k tým cestám neviem, ale tie 2 pohoria čo spomínam sú väčšinou v biednom stave. Už som si ale našiel aj v pohode cestičky Na vrchole Skorušiny je ale niečo horšie, v jednej jame smetisko, pravdepodobne vysypané koše čo sú na vrchole (zdá sa že do "smetiska" sa už nepridáva odpad a je celé zahádzané stromčekmi). Robia sa tam aj slávnosti, omše a ľudia očividne odpad so sebou neberú.
Doteraz nechápem umiestňovanie košov vo voľnej prírode, k čomu je to vôbec dobé. Za prvé, nikto sa o ne nestará a za druhé, hynú v nich hlodavce a drobné živočíchy (prípad na Babej hore, pre ktorý koše cestou k vrcholu zrušili) a za tretie, len ľudí potencujú nechávať bordel v prírode.
ennio singletrail pacholek som siel na 42mm slickoch, fullharde a taskami - co uz snim ked sa mi postavil do cesty inac rozhledna Holy vrch a okolie - tam sa mi moc pacilo. pekny kraj.
Tie traily su jazditelne aj pre bezneho MTB cykloturistu a celkovo je to velmi pekna oblast vhodna na cykloturistiku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tejto "logike" chápem, ale nechápem tomu hejtu v tomto kontexte, komu tým prospejete?
Aspoň "kruh" nad Lieskom nesklamal
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/396008/milos21-vyjazd-mtb-mtb-sucho-44km-3h-971m.html
milos21 rozhybavas rameno nosenim cez stromy?
Vidíš, mohol som, ale som zvyknutý bike nosiť v druhej ruke. A k tým cestám neviem, ale tie 2 pohoria čo spomínam sú väčšinou v biednom stave. Už som si ale našiel aj v pohode cestičky
Doteraz nechápem umiestňovanie košov vo voľnej prírode, k čomu je to vôbec dobé. Za prvé, nikto sa o ne nestará a za druhé, hynú v nich hlodavce a drobné živočíchy (prípad na Babej hore, pre ktorý koše cestou k vrcholu zrušili) a za tretie, len ľudí potencujú nechávať bordel v prírode.
Tie traily su jazditelne aj pre bezneho MTB cykloturistu a celkovo je to velmi pekna oblast vhodna na cykloturistiku.