dnes 49 km na author sela maratone. bolo super. trasa skvela. organizacne tiez. mozem len odporucit. velmi jazdiva trat. pokial sa vam vyvaruju technicke problemy tak niet o com
Dnes z jozefovho dolu cez jizerky na singl pod smrkem,tam 33km pojazd cervene a cierne a s5 cez jizerky na ves nad nisou,-94km/5h20/2043vm
Len par mobiloviek
Priatelia , ja dnes dvojfázový tréning ...Najprv som prevetral suseda Mira na Rudníckom okruhu a poobede som sa povenoval rodinke...Rudnícky okruh aj keď z veľkej časti sa ide v lesnom závetrí, mi dal pekne zabrať. Dnešný VKV fučák znepríjemnil švih nielen mne , ale dozaista aj tým zopár sklaným čo sa odhodlalo na cestu. Celkovo 1700 kcal, 950 výškových , 60,5 kilometrov a 2,5 hoďky cestnej cyklistiky. Doma som si " šlahol " jednu kávičku vyštafíroval rodinu a výjazd sa mohol začať. Cieľ bol na Jahodnej pri Košiciach , no tentoraz bez " približovacieho transferu " autom...Pomali ich treba " rozťahovať " a pripravovať na vrchol sezóny - cyklo pobyt na Lago di Garda . Dnes ani veľmi neprotestovali, obišlo sa to aj bez fňukotov , postačili motivačné reči a vidina kofoly na Jahodnej . Celkovo to dnes dalo 677 výškových , 23,88 kilometra a 3 hodinky výjazdu...what a beautiful day , ale riť ma už bolel statočne
Ramonko to Lago kedy davas? ja planujem koniec jula...
Su realne dokonca ich bolo pravdepodobne o nejake vyskove viac stiahol som gpx a importoval som ho na mapu cykloserver.cz tam by to vraj malo ukazat presne a vyhodilo to 4300 nastupanych metrov...najvacsi zabijak bola cesta do zliechova tam som mal chvilku krizu ked uz prekrocim stovecku tak sa mi sliape fajn,mne to ani nepride ako trapenie uzivam si tu jazdu aj ked som uz 10 hodin v sedle vele vyjazdov=vela zjazdov vela singlov,peknej prirody a vela zabavy
Inak cestou zo Strazova sa mi vymontoval hlavny cap nad klukami mal som stastie vsimol som si to v zjazde zrazU mi neisli prerocit kluky a to zavadzal cap bol uz cely vonku :O A doma som zistil ze som vytriasol aj dve skrutky z velkeho prevodniku cely bol uvolneny...dal som zabrat aj bajku imro1
Sporttracker ukaUje dost bludy hlavne vyskove teraz pouzivam stravu a celkom mi to sedi
Nie isiel som po tom brutalnom singlaciku na chatku pod strazovom je to naj singel aky som kedy isiel,velmi jazdivy aj ked ma iba 800m ale staci potom je to zvaznica,po tej cervenej sa to da jazdit smerom dole??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len par mobiloviek
Ramonko to Lago kedy davas? ja planujem koniec jula...
Sporttracker ukaUje dost bludy hlavne vyskove teraz pouzivam stravu a celkom mi to sedi
viac foto tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1694087974177315.1073741840.1602747459978034&type=3