Ste tu? Jazdci co neberu mountain biking prilis vazne, Co nepocitaju gramy, waty, nenahanju KOMy v zjazdoch, ani nepretekaju hore ci dolu kopcom. Chodia jazdit pre zabavu, pre cistu radost zo svojich schopnosti a vitaju extra vyzvu na hardtail biku. Jazdci co nepotrebuju posh bike na to, aby sa zabavili a uz vobec nepotrebuju celopero, aby si uzili perfektny den na singloch. Mate chut na spolocny vyjazd, alebo sa len spoznat a prehodit nieco o jazdeni na hardtailoch?
Prečitau som, pochopev, a v blízkej dobe sa chystám objaviť BA a okolie bajkom, nie len dodávkou počas rozvozu, tak sa sem ozvem a niekto schopný sa tu očividne nájde
Som z druheho konca republiky a do BA nechodim. Ak by sa nieco konalo aj va vychode, rad sa zucastnim, aj ked teraz uz jazdim na full-e. HT-cko je ale stale pripravene.
Snažím sa v poslednej dobe priučiť full susp / EN remeslu, keby takáto skupina, určite by som rád. Ale tréningovo toto nie je zlý nápad, tak ma držte v zozname. Ďakujem
Sevas. Kenai, meno o ktorom som donedávna vôbec netušil. Hneď ako som ho spoznal, zistil som že to bude niekto ako Rytmus MTBiker fóra. Názorovo mi ten človek sedí, tak prečo nie? Prvý čelindž akceptovaný - preskrolovať ten zoznam mien, ktorý má do tohto vlákna vcucol. Druhý čelindž... jazdím všetko od BA po TT a Záhorie bežne, ale víkendy patria najmä rodine, tak neviem či sa mi niekedy dáka sobota podarí, keďže na bajku sedím hlavne cez týždeň do obeda. V každom prípade diky za TAG, hádam že to bola celkom fuška a rád si na Kenai urobím názor sám pri osobnom pokeci či pojazde
Ja nemam problema... len neviem ci mi to bude vychadzat kedze mavam dvojsmenky...tyzden rann, tyzden poobedna....a dufam ze niekotry su v blizkost Ziliny alebo to bude ako riesene... postne sa vyjazd a kazdy sam spravy nejaky..... by som potreboval niekoho kto pojde so mnou 🤣🤣🤣🤣
Ahojte, rád sa pridám, ak nebude vadiť, že sa vozím na električke, ale HT-čkovej. Zatiaľ sa snažím jazdiť zväčša vinohradnícke cestičky, v Rači a okolí + nesmelo spoznávam Malé Karpaty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No nápad nie zlý 😉