Ste tu? Jazdci co neberu mountain biking prilis vazne, Co nepocitaju gramy, waty, nenahanju KOMy v zjazdoch, ani nepretekaju hore ci dolu kopcom. Chodia jazdit pre zabavu, pre cistu radost zo svojich schopnosti a vitaju extra vyzvu na hardtail biku. Jazdci co nepotrebuju posh bike na to, aby sa zabavili a uz vobec nepotrebuju celopero, aby si uzili perfektny den na singloch. Mate chut na spolocny vyjazd, alebo sa len spoznat a prehodit nieco o jazdeni na hardtailoch?
Čaute. No myšlienka super,len neviem ako to chcete realizovať. Toto fakt asi len štýlom "Idem sobotu o 13tej z xxx,kto chce,môže sa pridať" Mám HT hlavne na zimu a ako tréningový bajk k enduru. Na nejaké výjazdy do Karpát berem prevažne HT a nenormálne ma to na ňom baví. Len zasa asi nieje HT ako HT... Napríklad ja by som môj zaradil niekam (trail/enduro) A sám netuším,že ako by mal taký výjazd vyzerať. Lebo keď postavíte nejakého blázna na trail ocelaku,čo si to dáva rad radom (nájde sa ich dosť už len v Lozorne) a nejakého XC maniaka čo má oholené nohy a 80mm vidlu,aby neskončila spoločná reč pri IPE na BK. Ale určite by som sa išiel previezť a popozerať kto má aku raketu ?
Chodievam jazdiť aj do BA, mám nosič na bike len mi je lepšie ísť ráno vlakom (cca 09:15 som na Železnej) a nemusím riešiť parkovanie a blabla.
Čo sa akcie týka tak super rád by som sa zúčastnil no žial mám problém alebo skorej obmedzenie.
Som po transplantácii srdca takže nedávam moc bomby… Ako ubehnem okolo 40-50 km v pohode len pomalšie s prestávkou a zasa by som nerad všetkých brzdil.
Jazdievam buď sám alebo s kamošom čo ma roky pozná a ide so mnou pianko, že ma čaká a tak.
Dobré ránko HT banda, dakujem za pridanie do skupinky, ja mám také enduro HT ale ido to celkom svizne aj na dlhé trasy 60-70km sním chodím, HT je radosť, mám aj XC full aj Enduro Full ale HT je univerzál aj srdcovka, a v ťažkom terene je XC Full za trest A keby niečo rád sa prídám k akcii, len máme teraz nový byt tak sa musím činiť aj na ňom, starý byt chystáme pre podnájomníkov takže času je málo ale od oktobra som ready
pekná myšlienka a rád sa niekedy pridám (prípadne si môžeme dať niečo lokálne tu v Žiline a okolí - OKO na Hradisku, piánko Straník, Polom a podobne).
Tiež ma teší, že sa stále nájdu ľudia, ktorí jazdia hlavne pre radosť (nie pre ukazovanie sa s bajkom, chválenie sa zbytočne drahými vecami na ňom, naháňanie km, času, výkonu, ...). Hlavne si spolu dobre zajazdiť podľa každého možností, pokecať, posedieť, užiť si prírodu, atmošku a spraviť aj niečo pre svoje zdravie.
Tak sa držte borci a teším sa, keď sa niečo spoločné podarí!
Zdar...dik za oslovenie akurat rozmyslam preco myslienka spadla na HT? Inak si myslim ze skor by sa uchytilo ak by tu boli lokalne skupiny/vlakna podla kraju ci okresu. Inak dost jazdim cestu ale rad aj MTB tak snad sa podari cosi spolu pojazdit
Výborný nápad, určite sa rád zúčastním nejakého spoločného sobotného pojazdu na ht-strojoch. Tiež sa priznám že ho od kúpy celopéra dosť zanedbávam a dostáva prednosť práve full. Ďakujem za pozvanie a v podstate aj za tvoj čas a námahu za selekciu majiteľov ht-čiek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chodievam jazdiť aj do BA, mám nosič na bike len mi je lepšie ísť ráno vlakom (cca 09:15 som na Železnej) a nemusím riešiť parkovanie a blabla.
Čo sa akcie týka tak super rád by som sa zúčastnil no žial mám problém alebo skorej obmedzenie.
Som po transplantácii srdca takže nedávam moc bomby… Ako ubehnem okolo 40-50 km v pohode len pomalšie s prestávkou a zasa by som nerad všetkých brzdil.
Jazdievam buď sám alebo s kamošom čo ma roky pozná a ide so mnou pianko, že ma čaká a tak.
pekná myšlienka a rád sa niekedy pridám (prípadne si môžeme dať niečo lokálne tu v Žiline a okolí - OKO na Hradisku, piánko Straník, Polom a podobne).
Tiež ma teší, že sa stále nájdu ľudia, ktorí jazdia hlavne pre radosť (nie pre ukazovanie sa s bajkom, chválenie sa zbytočne drahými vecami na ňom, naháňanie km, času, výkonu, ...). Hlavne si spolu dobre zajazdiť podľa každého možností, pokecať, posedieť, užiť si prírodu, atmošku a spraviť aj niečo pre svoje zdravie.
Tak sa držte borci a teším sa, keď sa niečo spoločné podarí!