Fcas sa dozvies. :)

Sakra. Hneva ma, ze okrem tvorby niekedy prehnane dlhych suveti a pouzivania trojbodky nemam vlastne ziadne pre mna charakteristicke komunikacne prejavy a zacinam sa stracat v tieni Turbiho hehe. Musim nieco vymysliet. :) Napriklad by som mohol zacat pouzivat sakra na konci kazdej vety ako Turbi hehe. Ale mohlo by to niekedy vyzniet dost schizofrenicky. Predstavte si, ze by som na forum napisal trebars "Zajtra idem s Turbim na vyjazd sakra." Alebo z ineho sudka "V sobotu som siel na biku po mojom oblubenom singlaci, stretol som dievca svojich snov a dalo mi na seba cislo sakra." A takto by som mohol pokracovat vo vymyslani schizofrenickych vyzneni prispevkov za pouzitia slovicka sakra na konci vety. Asi ja predsa len zostanem pri svojom fadnom cistom style... :P

Ja byť tebou,ukončím vetu AMEN.. :mrgreen:
05.11.2008 - 19:47:37
00
Jezus ale jednoznacne velmi charakteristicky fadnom, HE.
05.11.2008 - 20:00:33
00
..sakra. Hneva ma, ze okrem tvorby niekedy prehnane dlhych suveti a pouzivania trojbodky nemam vlastne ziadne pre mna charakteristicke komunikacne prejavy a zacinam sa stracat v tieni Turbiho hehe. Musim nieco vymysliet. :) ..

..len mi neukradni dve bodky Jezus, lebo budem zla.. :twisted:
05.11.2008 - 21:32:54
00
chlapci a dievcence,pozeram,ze uz sa zacina prejavovat kazdorocny jesenno-zimny bikovy abstak...hehe :mrgreen:
05.11.2008 - 23:47:33
00
chlapci a dievcence,pozeram,ze uz sa zacina prejavovat kazdorocny jesenno-zimny bikovy abstak...hehe :mrgreen:

Jj ... uhorkova sezona ... ci sezona bieleho hovna prisla toho roku nejak zavcas a pritom vonku je tak nadherne ...
06.11.2008 - 08:54:55
00
to bude tou zmenou casu letneho na zimny....
06.11.2008 - 09:40:07
00
Jezus dobre na to ideš. Sakra alebo nejaký jeho ekvivalent nie je zlý nápad. Vôbec nie je dôležité že sa Ti to slovíčko niekedy na konci vety nebude hodiť. V kritických a absolútne nevhodných situáciách ho sem tam vynecháš a basta. hehe
Príklad: JEZUS Poraďte mi celopružiak rám do 1 kg? Sakra
TURBI Bez tlmiča a zadnej stavby by som o jednom vedel. hehe
LAGONDA Chalanííí aj ja chcem ...
GARY FISHER U nás v dedine v Zmiešanom tovare jeden majú. huh
MISSY Tak prezraďte aj mne niečo o tom zázraku, lebo budem zlá. :twisted:
LAPPIERE Som ten rám videl a nakreslím Vám ako funguje zadná stavba.
MLOK Lidičky tenhle rámik s tímhletím tlmičem má příliš velkou kompresy útlumu je to na nic, hodím Vám sem gŕaf.
JEZUS Mailoval som do toho Zmiešaného tovaru sakra. Ale nemajú ani email adresu asi sakra.
06.11.2008 - 09:45:05
00
čo za ***** sa tu popísalo neuveritelné :mrgreen:

hehe zlaty klinec tejto temy... :mrgreen:
06.11.2008 - 10:32:22
00
...dlho tu nebola zabava...fakt dobre pocitanicko :twisted:
..naposledy som sa tak bavil pri teme o smrti...aj ked to sa nieslo v inom duchu...krasa tie svojske ludske charaktery... :mrgreen:
06.11.2008 - 11:26:49
00
este stastie, ze si tu niekto kedysi davno (od Kuvajtu napadeni) navrhol MUHEHE, ale na to si DORAZNE NAROKUJEM JA !!!!!! :twisted:
.
muhehe pouzivam cca 4 roky, to este mtbiker ani kacera za sebou netahal 8) . tymto dakujem za spolupracu v nepouzivani spominaneho citoslovcia :wink: :D
.
ps: to co bola za potrhla hadka tuna ... kks, nezacinaju sem nejako prechadzat diskuteri z pokecu? vypada to tak castokrat ... :roll: :?
06.11.2008 - 13:21:35
00
Ja ma svoje BUEHE este ze strednej...a to je uz kúúúvááá davno..
06.11.2008 - 13:27:25
00
myslim,ze vsetky "hadky" tohto typu vznikaju bez povznesenia sa nad to co clovek vnima (asi na zaklade svojich skusenosti s inymi ludmi) ako narazky,provokacie ci urazky vlastnej osoby=svojho pokojneho ega,ktore samo seba vnima ako pohodovu,nekonfliktnu ludsku bytost. :wink:

asi na juhovychode slovenska sa vnima humor trochu inak-ja vlastne tiez nerozumiem napr.anglickemu humoru...ale tomu turbiho aj hej..hehe
ved kto pozna turbiho vie,ze on by ani muchu neurazil...hehe...toboz provokoval...hehe

teraz asi provokujem ja... :oops: HEHE
06.11.2008 - 13:48:11
00
LAPPIERE Som ten rám videl a nakreslím Vám ako funguje zadná stavba.
MLOK Lidičky tenhle rámik s tímhletím tlmičem má příliš velkou kompresy útlumu je to na nic, hodím Vám sem gŕaf.

kurevsky dobre vystihnute :lol: .huh
06.11.2008 - 15:22:46
00
UPOZORNENIE
Badám, že hehe začína byť opäť zneužívané nekompetentnými osobami a intenzívne používané v bežnej písomnej forme u jedincov ktorí nedostali oprávnenie. Dôrazne upozorňujem na tento fakt z dôvodu zvráteného stavu na fóre a žiadam o zmenu formy u jedincov ktorých sa to týka. hehe
Za porozumenie vopred ďakujem.
26.01.2009 - 20:04:40
00
Zase sa nudis, co? Sakra. :)
26.01.2009 - 20:33:56
00
keyboard_arrow_up