Dufam že si s ním nenaplnil ako brzdiace médium tú Avidku čo máš v service bo sa ti zalepia piestiky :mrgreen:
04.11.2008 - 17:05:12
00
Rasťo Ehm, dnes som sa po päťdňovom samozbytočnoliečení rozhodol ísť k dochtorovi takže som od dnes oficiálny pacient /chorý človek- ale to už dávno víte/ s plným vreckom antibiotík. Vélice ma to teším, qua. hehe

P.S. Som rád že poniektorí začali rozmýšlať o iných ekvivalentoch hehe aby moje hehe zostalo len mojím hehe. Dakujem, dakujem. Hehe vo forme chacha, chichi, xixi /toto mi navodzuje atmosféru šťania/, cheche atď budem akceptovať pretože tieto citoslovcia sú mi cudzie a nehodlám ich používať vo svojom písanom prejave.Ešte raz ďakujem za porozumenie a spoluprácu.
P.S.2 Dnes som vyfúkol taký mega sopel že som si viac než istý že to bol najväčší sopel v našej drahej a milovanej republike. Jeho konzistencia bola tiež skoro až scifi. /To som sa chcel len pochváliť/ hehe

Konečne to máš aj na papiery :twisted:
04.11.2008 - 17:05:48
00
Turbi ty si hovedo!
04.11.2008 - 17:10:01
00
mačka piš spisovne :-)
04.11.2008 - 17:11:04
00
a hehe je tvoj © alebo ® ? ;-)

Určite ®. :!:
Lebo © je ako mnoho ďalších vecí v podstate ukradnuté Járovi da Cimrmanovi. Majster si takto "značkoval" svoje poznámky, lit.diela, vynálezy. Ako všetci dobre vieme rozsahom obrovské a do dnešnej doby úplne nezdokumentované dielo da Cimrmana zasahujúce snaď všetky oblasti ľudského poznania je tak rozsiahle, že počas majstrovho života sa © (ako Cimrman) vyskytovalo takmer všade a následne takpovediac zľudovelo. Dnes je tento znak mylne prezentovaný ako copyright.
Len aby sa vedelo. :P
04.11.2008 - 17:11:25
00
... Dnes som vyfúkol taký mega sopel že som si viac než istý že to bol najväčší sopel v našej drahej a milovanej republike. Jeho konzistencia bola tiež skoro až scifi. ...

Fotka by nebola? Na ozivenie temy.

A k teme:
pouzitie "hehe" v hovorovej reci podla urbandictionary

stalker: wooo, i can see her now
stalker: i just wanna touch myself looking at her
stalker: hehe

Niekto tam ma zmysel pre humor. :lol:
04.11.2008 - 17:12:45
00
Turbi, uz davnejsie som sa ta chcel spytat, kde na klavesnici mas klavec s hehe? Tato tema je na to ako stvorena. Naprv mi hehe v tvojich prispevkoch vadilo, potom som si zvykol a dnes uz neverim, ze nieco myslis vazne, ked tam hehe nie je. Bojuj za svoje prava, nedaj si tvoje hehe nikym vziat.
04.11.2008 - 17:27:48
00
Manika88 Ty si asi veľmi hašterivá žena, že ano? hehe Sa mi nakoniec budeš vyhrážať že čo si to dovolujem ale čo si dovoluješ Ty to Ti nevadí, že ano?! hehe A to sme ešte žiadne pivo spolu neotočili, sakra! hehe
Lapaloma Tým že si použil otázku bez otáznika si si získal u mňa sympatie, ale nezabúdaj že si vo vete použil na začiatku aj na konci hehe!
Dotm Ano máš pravdu. Nie je hehe ako hehe lenže píše sa to rovnako čiže z hľadiska používania v písanej forme máme problém. Ozaj, vie niekto popísať čo znamená moje hehe? hehe
Lapaloma s tým chichi máš svatú pravdu. Ej veru nie si Ty len taký hocijaký Palolama. hehe

Prečo hašterivá??? Keď chcem tak sa viem poriadne povadiť, ale nemám dôvod :) ...nechápem čo tým básnik chcel povedať, čo si ja dovoľujem???!!! Trošku si drzý, i keď súhlasím, že pivo sme spolu netočili, ale skôr by som povedala, čo si dovoľuješ ty, ale nechajme to radšej tak. Len nechápem ako môžeš iným zakazovať používať to "tvoje" hehe. Tak sa prosím ťa trošku schlaď!!!
04.11.2008 - 17:30:15
00
zase tu raz niekto niečo nepochopil že?
04.11.2008 - 17:34:14
00
zase tu raz niekto niečo nepochopil že?

Jak ze nepochopil, ja mu to nebrem len ja pouzivam to .h..e vo vyzname "smiech" abo take daco a nie to jeho :D.
04.11.2008 - 17:41:17
00
Hehe
Tipujem si, že bude aspoň dva krát rozvedená. Za všetko mohol vždy manžel. hehe
A dúfam že môj tip bude pochopený ako útok. hehe Ale veď všeljaký sme.
04.11.2008 - 17:42:11
00
Hehe
Tipujem si, že bude aspoň dva krát rozvedená. Za všetko mohol vždy manžel. hehe
A dúfam že môj tip bude pochopený ako útok. hehe Ale veď všeljaký sme.

Jak mozem byt v 20 rokoch 2x rozvedena? :lol: Provokujes co?????
04.11.2008 - 17:45:28
00
Tak prepáč. Na fotke vyzeráš na viac. /+20/ hehe
Ale Tvoj nízky vek takisto vysvetluje Tvoje pomalé prispôsobovanie sa nám postarším jedincom. hehe Týmto Ti všeko veľkoryso odpúšťam, ale pozor na hehe. V tomto budem nekompromisný. hehe Tebe pridelujem xixi ľahko mixnuté s chichi. Tak a si zaradená v dave, odfajknutá, pripísaná na zoznam. hehe
04.11.2008 - 17:52:32
00
viva la pieskovisko huh :P
04.11.2008 - 17:53:14
00
Dobre Gary, Ty budeš mať huh. hehe
Mačka začína to vyzerať že anim. smajlov už nebude nikto potrebovať. hehe Hovedo je kerý motýl?
04.11.2008 - 18:02:55
00
keyboard_arrow_up