GZA tak 50 litrov urcite nie...

Jurajc...dufam ze si si vsimol uvodzovky na slovach "super bomba spica" ... ale aj tak... vsetko co som po rokoch dal dokopy je v rozumnej a stale zaplatitelnej cene. Pred rokmi som sa cez testovanie hi-fi dostal az k triede high-endu, ale k takemu ... no akoby som to nazval... takemu realnemu a nie snobskemu. Tam som objavil Dynaudia. Nejake som si postavil este v dobe kedy vyrabali v Dansku aj kity (focus - teraz ich mam ako zadne surroundy)). Potom som nieco vydrazil cez Bay. Takze skoncil som vpredu s Dynaudio Contour 1.3 u ktorych som vymenil vyskace za famozne Esotar-y T330 (vyskac ktory bol svojho casu oznacovany sa top spicku v triede). Zosilovac mam taky lepsi BOSE 2 x 400W (dual mono). Konkretny typ asi ani papierovo neexistuje, pretoze to bolo skladane v Nemecku vo firme ktora robila pre Clayton aj Bose dosky. Najlepsi zvuk mam v kombinacii s gramofonom (modifikovana Tesla s Ortofon prenoskou) s predzosilnovacom Actidamp IV. U tejto zostavy je zvuk naozaj dobry, resp. mne na moje ucho plne dostacujuci. Ako kino mam v podstate obycajny a dost stary Harman Kardon AV7000 a vpredu opat starsie stlpy Dynaudio Contour 2.0. Zavislot na Dynaudio cistom analytickom zvuku sa odrazla aj v pare Dynaudii u syna v izbe a dalsieho u mna v dielni, pretoze tam travim najviac casu ... Takze zostava nad ktorou ortodoxny a zarputily high-endista mozno ohrnie nosom, pretoze nemam 1000 eurove kable 45000 bednicky a ani 25 000 eurovy zosik...

Ale napriklad mam zazitok ako nas pozvali testovat francuzske Cabasse, spickove sfericke gulove repraky za uplne rozpravkovu mnohocifernu sumu... len skoda ze testovanie prebehlo v miestnosti majitela ktora mala tri steny presklene kvoli peknemu vyhladu a na zemi velkoplosnu lesklu dlazbu... krmili to samozrejme spickovym zosikom ale celkovo to kvoli uplne strasidelnej akustike a desnymi odrazmi hralo horsie ako moje prve Dynaudia za par supov...