By sme mali pekne začať hneď začiatkom januára aby sme mohli na konci roka seriózne bilancovať a aby nám v priebehu roka neušli dôležité vyjadrenia. hehe
super brzdi nemam ziadne problemi lepsie brzdi som nemal az nekompromisne brzdia treba davat bacha na olej ktori moze z netesniacej vidle kapnut na kotuč čo ma za nasledok to ze brzdi nebrzdia ale ved to poznate kdo maze ten jede
ako rodák ho vôbec nepreceňujem to skôr tí pašťekári ktorí sem v tisícoch cestujú každú nedeľu.
Ono vieš Bratislava bola svojho času naozaj pekné mesto až kým sem nedorazili bolševické hordy z východu a nespravili nám z nej noclaháreň.
Kedysi dávno som mal ľadviňáčik zo zajka. Bol výborný. Potom som počul, že najlepší je z čierneho kocúra, ktorý bol odraný neskorú jeseň alebo na začiatku zimy. Na vojne mi kotolník (nie ten z tohto fóra, ale kurič v kasárňach) jedného takého správneho zarezal, odral a predal za flašku rumu (vtedy 40 korún československých). Sesternica zamestnaná v Kožiarskych závodoch v Mikuláši mi kožku dala vypracovať a osobne ušila ľadviňák - bol to obrovský rozdiel oproti zajačiemu. K lepšiemu... Nehrial, priam kúril.
Nenajde sa tu dakdo, kto sa vyzná v zákonoch?
Potreboval by som vedieť, či sa dá vybaviť nejaké tlačivo, aby som nemusel platiť DPH zo zárobku, myslím, že to platí, pokiaľ zarábaš do 300€ mesačne, neviete niečo o tom?
Zrovna v DPH nie, ale vytvára zmluvy a motá sa v tejto brandži.
Je síce pravda, že sa nemotám v tejto branži (a vlastne akej? - kuriérska služba alebo advokácia?), ale o DPH zo zárobku som ešte nič nepočul. Jedine ak zo svojho zárobku niečo zaplatím a v cene je zahrnutá DPH (daň z pridanej hodnoty).
Turbi v predajni keď ich predávali tak boli pod sekciou vrcholové bicykle. a nekomerčné značky sú napr: Masbike, marin, Franta mrázek atď proste to čo nenájdeš v každom shope.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono vieš Bratislava bola svojho času naozaj pekné mesto až kým sem nedorazili bolševické hordy z východu a nespravili nám z nej noclaháreň.
aj ostatne prispevky su zaujimave
edit .modi je to ten isty ze?
kolko rocne najazdite-
Potreboval by som vedieť, či sa dá vybaviť nejaké tlačivo, aby som nemusel platiť DPH zo zárobku, myslím, že to platí, pokiaľ zarábaš do 300€ mesačne, neviete niečo o tom?
Myslim ze tento vyrok nic tak skoro neprekona.