p.s. viem ze uz tu nieco podobne bolo ale po straveni asi 5min bez uspechu teda vytvaram novu sorry.
posledný komentár: 24. 3. 2023 o 3:04
posledný komentár: 9. 12. 2016 o 16:43
posledný komentár: 30. 8. 2016 o 12:06
posledný komentár: 24. 3. 2023 o 3:04
posledný komentár: 9. 12. 2016 o 16:43
posledný komentár: 30. 8. 2016 o 12:06
z toho prasku mi akurat splesnivel camelbak ked som ho nevysistil
liter stoji 600sk a vystaci na 50 litrov vody
myslim ze to dost pomaha aspon mne
www.kompava.sk
PS Raz som mal nieco s cucoriedkovou prichutou a to je tiez pekna blbost - kam to kvaplo tam zostala nezmytelna skvrna - takze pre istotu sa vyhybajte sytym farbam.
Inak k tej chemii - rad by som videl sposob ako bez narocne vybaveneho laboratoria zistit ucinnost, takze ide o to aby to chutnalo a zbytok nachat na placebo efekt. Alebo sa spolahnut na komentar vyrobcu, ale ten zo znamych dovodov je dost subjektivny.
KOFOLA Originál
PS Raz som mal nieco s cucoriedkovou prichutou a to je tiez pekna blbost - kam to kvaplo tam zostala nezmytelna skvrna - takze pre istotu sa vyhybajte sytym farbam.
Inak k tej chemii - rad by som videl sposob ako bez narocne vybaveneho laboratoria zistit ucinnost, takze ide o to aby to chutnalo a zbytok nachat na placebo efekt. Alebo sa spolahnut na komentar vyrobcu, ale ten zo znamych dovodov je dost subjektivny.
Pouzivam praskovy iontak uz dlho a nikdy som nemal problem s nerozpustenymi zbytkami, staci dobre pomiesat. A ucinnost, ked mas nieco odskusane, tak vies ako to zabera a dokazes to porovnat s inymi prostriedkami. Pripadne zistit ucinnost v porovnani s nicim, ak si nic predtym nebral. Ja to som takto celkom dobre zistil, ako mi pomahaju BCAAcka.
Pijete nejake?
Aky jontovy napoj v prasku by ste mi doporucili?
zatial som kupoval len taketo:
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 60g&id=362
zarobim, nacapujem do flasky a ficim s tym lepsie. oblubena prichut - tropicke ovocie