kto to je?
preco si ma pridava na facebooku?
preco mi posiela emaily? (z tych som vydedukoval ze ma asi nieco spolocne s cyklistikou)
odkial ma moje telefonne cislo a preco mi nanho posiela smsky ze ho mam volit?
Ja síce na Facebooku niesom ale manželke tiež v poslednej dobe pribudlo žiadostí o pridanie medzi priateľov. Politika je svinstvo a politici sú ..... A riešila to tiež odpoveďou priamo dotyčnému.
Zo včera mám tiež tú samú skúsenosť - na maile mi ráno svietila správa od tohto pána a večer asi 19.20 mi prišla esemeska, že mám voliť jeho stranu. Sú takéto praktiky vôbec zákonné? Nepotrebujem vymyť mozog, aby som sa rozhodla ísť niekoho voliť. A už vôbec nie obťažovanie či apel na to, že som športovec. Pripomína mi to podradné rozdávanie žehličiek a iných spotrebičov pre voľbami na starostu našej mestskej časti pár rokov dozadu.
marecej: ďalšia lobby bude možno cyklodres s logom strany.
Telefonaty su dovolene, ale musia sa predstavit na zaciatku, opytat ci suhlasis s telefonatom. S SMS je to prisnejsie, SMS ti mozu posielat, len ak maju tvoj suhlas, potvrdeny napr. pri registracii na stranke, alebo inou formou.....nedavno to rozoberali v telerane na markize.
kto to je?
preco mi posiela emaily? (z tych som vydedukoval ze ma asi nieco spolocne s cyklistikou)
zodpovedané
predpokladám lebo bike pokial su to emaily ohladom horala, slow motion teamu tak lebo bike, pokial politické tak len zneužíva kontaktlist nemáš na FB zverejnený? alebo si sa niečoho zúčastnil čo sa mi ale už maximálne nepáči aby sa takto získané údaje používali na kampaň
každopádne
aj keď mne zatial neprišlo ani na mail ani na tel nič.. možno idú podla abecedy
Men Elite Challenge du Prince - Trophée de la Maison Royale (MAR/1.2)
09 May 2010 - Road race: Casablanca - Casablanca
1 Adriano ANGELONI ITA BUC 27 2:31:56
...
11 Jozef ZIMA SVK 23 +4
Men Elite Challenge du Prince - Trophée de la Maison Royale (MAR/1.2)
...
11 Jozef ZIMA SVK 23 +4
nie je to ten. Možno nejaký príbuzný.
Na margo tých mailov. Ja som to fukol v gmaily do spamu a je to.
Na margo Ivana Zimu. Neviem prečo zvolil takúto formu. Poznám ho osobne cez horala. Nie je to krivák. O tom svedčí to že horal je jeho dieťa. Skôr by som tú jeho politickú aktivitu priradil k typu človeka. Asi má potrebu byť spoločensky a organizačne aktívny. To síce neospravedlňuje jeho politické maily. Ale v tomto prípade poprosím o spamovú zhovievavosť. Myslí to poctivo.
Pana Zimu asi pozname viacerí, ako bikera a organizatora Horala. Pripadal mi ako normalny clovek. Jeho ziadost o priatelstvo na FB som potvrdil, hoci mi nebolo jasne, aky ma dovod ma o to ziadat, kedze sa osobne nepozname. Uz viem Pripada mi to mierne povedane "svinstvo" takto zneuzit bikerov, nech ma to akekolvek dobre dovody. Politika je moralne svinstvo a vidine moci podlahlo uz vela " rovnych " ludi.
A veď mu napíšte mail, že si neprajete takéto maily, smsky, fcbooky. A že dávate súhlas na spracovanie vašich dát, len v súvislosti s Horalom. A nech vám prijatie mailu potvrdí.Spam spamom odstrániť treba.
... a mozno to tu len trosku dramatizujete, politicky marketing sa na nas vali z viacerych stran, forma SMS ci FB je len jedna z mnohych... aj mne vadia bilboardy pri ceste alebo kecy v TV, ale musime sa s tym naucit zit... snaha prilakat mladych ludi k volbam by mala byt tolerovana aj za cenu, ze mne sa to moc nepaci... a samozrejme staci napisat odosielatelovi, ze si to neprajem, ale neodpadavam z toho...
...ked som minuly rok bojkotoval Sulov kvoli ucasti dementov zo Smeru, tak som bol podla mnohych "precitlively", o tohtovikendovom Pravenci s divadlom exHZDS pomlcim...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako vytrsihnute z ruskeho filmu
marecej: ďalšia lobby bude možno cyklodres s logom strany.
zodpovedané
predpokladám lebo bike pokial su to emaily ohladom horala, slow motion teamu tak lebo bike, pokial politické tak len zneužíva kontaktlist
každopádne
aj keď mne zatial neprišlo ani na mail ani na tel nič.. možno idú podla abecedy
...
11 Jozef ZIMA SVK 23 +4
...
11 Jozef ZIMA SVK 23 +4
nie je to ten. Možno nejaký príbuzný.
Na margo tých mailov. Ja som to fukol v gmaily do spamu a je to.
Na margo Ivana Zimu. Neviem prečo zvolil takúto formu. Poznám ho osobne cez horala. Nie je to krivák. O tom svedčí to že horal je jeho dieťa. Skôr by som tú jeho politickú aktivitu priradil k typu človeka. Asi má potrebu byť spoločensky a organizačne aktívny. To síce neospravedlňuje jeho politické maily. Ale v tomto prípade poprosím o spamovú zhovievavosť.
...ked som minuly rok bojkotoval Sulov kvoli ucasti dementov zo Smeru, tak som bol podla mnohych "precitlively", o tohtovikendovom Pravenci s divadlom exHZDS pomlcim...