kto to je?
preco si ma pridava na facebooku?
preco mi posiela emaily? (z tych som vydedukoval ze ma asi nieco spolocne s cyklistikou)
odkial ma moje telefonne cislo a preco mi nanho posiela smsky ze ho mam volit?
On ten maraton vymyslel a organizuje, takze to mu dava iste pravo nakladat s tou znackou aj kontaktmi ktore ziskal prostrednictvom nej ako uzna za vhodne.
Osobne udaje su poskytovane za ucelom evidencie, spracovania vysledkov danej akcie alebo maratonu. Nie na politicku kampaň !!!!
Ako tu uz spominal Jezus a iny, su sposoby ako sa otravnym spamom branit. Ale to je len dosledok spamu a roznych inych otravnych mailov. Preto sa mi taketo praktiky nezdaju fer voci tym, ktory svoje osobne udaje poskytli za uplne inym ucelom. Takze asi jedinym riesenim je vsade uvadzat :
Jožko Mrkvička
ul. Mrkvičkova 1234
Mrkvickovo 123 45
tel 123 456 78
email :[email protected]
A p. I. Zimovy prajem nech mu tento nie velmi stastny krok prinesie vo volbach viac sympatizantov ako odporcov.
Ak by sa izi prezentoval tymto sposobom (clanky, rozhovory) hned na zaciatku a nezacal by zneuzivat databazu bikerov, nebudem ho nazyvat otravnym. Myslim, ze tento rozhovor a jeho prezentacia ma svoje miesto pred volbami aj na strankach bikerskych portalov. Verim, ze chce hajit a zastupovat aj nase zaujmy a vstupom do parlamentu by dosiahol viac, ako rozne samozvane skupiny ohanajuce sa podporou cyklistiky.
Ivan, som zato, aby si dostal moznost ukazat, co dokazes vo vyssich kruhoch, ale v tychto volbach bez mojej pomoci. Prepac, ale boli ti "prideleni" pre mna mnohi neakceptovatelni spolukandidati.
Ak by sa izi prezentoval tymto sposobom (clanky, rozhovory) hned na zaciatku a nezacal by zneuzivat databazu bikerov, nebudem ho nazyvat otravnym.
S tymto sa neda nesuhlasit, to by bola korektna cesta. Takto Izi nesie zodpovednost za pouzitie resp. podla niektorych z vas aj za zneuzitie kontaktov. Je to jeho zodpovednost a musi kazdemu kto sa nanho obrati vediet odpovedat na otazku ako sa k jeho e-mailu dostal.
A tymi recickami, ze on to tam teraz zmeni, zlepsi (a ostatne predvolebne bachorky) moze opijat jedine tak nesvojpravnych obcanov. Napokon....v zavere rozhovoru poprel, ze aj pri jeho velmi silnej a dobrej voli nic nezmeni, pretoze bude sam medzi 150 -imi zloduchmi a takze zase sa nic nezlepsi!
tu sa to vždy láme.. jeden nespraví nič, ale 150x jeden je nová vláda.. keď sa ku všetkému staviaš takto tak zmeníš fakt velké hovno
pozri si české volby ako sa krúžkami zbavili pár dinosaurov, ale my néé, my radšej budeme sedieť na fóre alebo v krčme a pindať ako je to všetko nahovno
Keby bol Izi "ostrieľaný" politik, tak možno nepoužije spôsob, ktorý (asi v dobrej viere) použil. Ospravedlnil sa všetkým ktorých sa to dotklo a to by snáď mohlo stačiť.
Podstatnejšie ale je, že pri riešení smssiek a článku (mimochodom dobrý rozhovor a vhodný čas naň) uniká podstata veci.
POLITIKA sa týka aj NÁS bikerov, či sa to niekomu páči, alebo nie.
Ako príklad si prečítajte čo sa teraz rieši v sekcii:
Obsah fóra » Akcie » Súkromné akcie, výjazdy, tréningy » BA - Obnova stareho singletracku v dlzke 19,99 km... )
- to je čistá politika.
Preto si myslím, že keď je možnosť dostať do parlamentu niekoho z našich kruhov, bude to fajn.
Ivan Zima môj hlas v sobotu má.
Milsu skopirovat link nie je rychlejsie jak vytukavat odkaz po pismenkach.
Písmenká som tiež kopíroval a nevyťukával.
Dokonca som ich kopíroval naraz.
Chcel som, aby tam bol napísaný názov témy a zdalo sa mi to jasnejšie. (možno nebolo)
Pan Zima si zo mna evidentne robí <|>u
toto mi prave prislo:
Ak posles tuto SMS 5 priatelom a 12.6. budes volit SaS a kruzkovat moje c. 098, srane sa do 5 dni zazrak - Slovensko sa zbavi Fica. Ivan Zima
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ivanovi vela uspechov vo volbach!
a nam ostatnym vela novy singlacov a rozkosnych km na bajkoch!
Ako tu uz spominal Jezus a iny, su sposoby ako sa otravnym spamom branit. Ale to je len dosledok spamu a roznych inych otravnych mailov. Preto sa mi taketo praktiky nezdaju fer voci tym, ktory svoje osobne udaje poskytli za uplne inym ucelom. Takze asi jedinym riesenim je vsade uvadzat :
Jožko Mrkvička
ul. Mrkvičkova 1234
Mrkvickovo 123 45
tel 123 456 78
email :[email protected]
A p. I. Zimovy prajem nech mu tento nie velmi stastny krok prinesie vo volbach viac sympatizantov ako odporcov.
Jeden bol a tuším sa vracia späť na miesto činu
Ivan, som zato, aby si dostal moznost ukazat, co dokazes vo vyssich kruhoch, ale v tychto volbach bez mojej pomoci. Prepac, ale boli ti "prideleni" pre mna mnohi neakceptovatelni spolukandidati.
S tymto sa neda nesuhlasit, to by bola korektna cesta.
tu sa to vždy láme.. jeden nespraví nič, ale 150x jeden je nová vláda.. keď sa ku všetkému staviaš takto tak zmeníš fakt velké hovno
pozri si české volby ako sa krúžkami zbavili pár dinosaurov, ale my néé, my radšej budeme sedieť na fóre alebo v krčme a pindať ako je to všetko nahovno
Podstatnejšie ale je, že pri riešení smssiek a článku (mimochodom dobrý rozhovor a vhodný čas naň) uniká podstata veci.
POLITIKA sa týka aj NÁS bikerov, či sa to niekomu páči, alebo nie.
Ako príklad si prečítajte čo sa teraz rieši v sekcii:
Obsah fóra » Akcie » Súkromné akcie, výjazdy, tréningy » BA - Obnova stareho singletracku v dlzke 19,99 km...
- to je čistá politika.
Preto si myslím, že keď je možnosť dostať do parlamentu niekoho z našich kruhov, bude to fajn.
Ivan Zima môj hlas v sobotu má.
Písmenká som tiež kopíroval a nevyťukával.
Dokonca som ich kopíroval naraz.
Chcel som, aby tam bol napísaný názov témy a zdalo sa mi to jasnejšie. (možno nebolo)
toto mi prave prislo:
Ak posles tuto SMS 5 priatelom a 12.6. budes volit SaS a kruzkovat moje c. 098, srane sa do 5 dni zazrak - Slovensko sa zbavi Fica. Ivan Zima
Ale aj tak im držím palce.