To je téma o mne! Ak niekoho zaujímam trochu viac, môže si čo to prečítať na
www.ivanzima.sk. V prvom rade sa chcem ospravedlniť všetkým, ktorých moje zaslanie mailu a SMS urazilo či im to ináč prekážalo. Pýtate sa, odkiaľ mám na Vás kontakty. Možností je dosť veľa. Jedenásť rokov organizujem maratón HORAL. Počas tejto doby som prišiel do kontaktu s mnohými ľudmi z oblasti cyklistiky. Mohlo to byť nielen na samotnom Horalovi, ale aj na iných podujatiach napríklad Cyklomaratónskej série či Inter Mountain Series. Mohli sme si vymeniť kontakty na niektorej z výstav, prezentácií alebo iných podujatí, ktorých sme sa v rámci propagácie Horala zúčastnili. Mohli ste ma kontaktovať mailom či telefónom v súvislosti s našim tímom Slovak Snail Highlandres na maratóne Salzkammergut trophy. Možností je naozaj veľa. Dokonca to nemuselo byť ani na cyklistickom podujatí, pretože som sa dosť často pohyboval aj okolo bežeckých vytrvalostných pretekov či triatlonu. Mám za tú dobu čo sa pohybujem okolo cyklistiky ako organizátor nazbieraných kontaktov dosť veľa a tisícom ľudí som dal kontakt na seba. Buďte si však istí, že som tie kontakty nekúpil, ani neukradol. Iba som ich systematicky a dlhodobo zbieral. Tým ktorí považujú ich použitie za zneužitie, opakujem svoje ospravedlnenie.
Prečo som oslovil práve cyklistov? Myslím, že to má svoju logiku. Ako som spomenul, pracujem vo svojom voľnom čase okolo cyklistiky. Sám som nadšený hobby cyklista. A aj môj pokus o vstup do politiky je čiastočne motivovaný niektorými problémami, ktoré v športe vidím. Takže skôr naopak, ak by som neoslovil cyklistov, ale napríklad rybárov bolo by to nelogické.
Reakcie, ktoré som obdržal boli veľmi rôznorodé. Od povzbudivých a takých ktoré moje rozhodnutie podporovali, cez neutrálne a žiadne až k negatívnym. Negatívnych reakcií a požiadaviek na nerozosielanie ďalších správ bolo doteraz menej ako 0,01%. Pripomínam, že všetci, ktorí nechcú byť príjemcami správ odo mňa mi to mohli dať (a stále môžu) najavo odpoveďou. Myslím, že je to minimálne také jednoduché ako vytvoriť diskusiu či sa jej zúčastniť. Pripomínam môj mail:
[email protected].
Ak mi nikto bude bude chcieť niečo povedať osobne, bude mať možnosť v sobotu v Poprade na Jarnej klasike. Na Fatranskom maratóne v Stráňavách nebudem kôli iným povinnostiam. Ďalšie plány nemám presné, ale na DUNA maratóne a Salzkemmergut trophy by som mal byť.
Prajem všetkým veľa radosti z cyklistiky.
Ivan Zima