Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A kto je hamas a kde sa nachádza?
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 07:16:50
00
mirec16
Ani Slovensko nie je FICO a trpí celá krajina, aj keď ho nezvolila väčšina.
Nechcem nič zľahčovať, ale ak sa sami Palestínčania nevysporiadajú s Hamasom, tak sa veľa nezmení.
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 07:47:43
07
Podcasty Aktuality.sk: Konflikt Izrael – Hamas: Za reálne považujem len prímerie, ktoré bude zas len prípravou na vojnu, tvrdí arabista Attila Kovács

Webová stránka epizódy:
https://www.aktuality.sk/clanok/zzpk2gY/primerie-medzi-izraelom-a-hamasom-iba-pauza-pred-dalsim-kolom-vojny-varuje-arabista-attila-kovacs-podcast/

Mediálny súbor: https://episodes.captivate.fm/episode/e78e3631-0030-432e-81b7-fed802e424c5.mp3
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:00:18
01
arrow_leftvladoNM napísal:
mirec16
Ani Slovensko nie je FICO a trpí celá krajina, aj keď ho nezvolila väčšina.
Nechcem nič zľahčovať, ale ak sa sami Palestínčania nevysporiadajú s Hamasom, tak sa veľa nezmení.

suhlasim, problem akurat je, ze hlavne potrebuju alternativu k zivotu, co ziju teraz, nemyslim v ramci tejto momentalnej destrukcie, ale celkovo v ramci toho apartheidu, co tam funguje a to uz je maslo aj na hlave Izraela a “vyspeleho” sveta

ved sa pozrime, co sa deje teraz, oranzovy blazon zbesilo finisuje (v piatok su nobelovky) a vysledkom bez na zaciatok nasledne nutnej obrovskej humanitarnej a financnej pomoci bude co? este vacsi marazmus v Gaze a voda na mlyn Hamasu, alebo akemukolvek dalsiemu posahanemu fanatickemu hnutiu
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:07:35
00
mirec16
- hlavne neskutočne zasieraš toto vlákno
- bezhlavo tu brániš palestínčanov, ktorí okrem iného si tiež boli len tak trochu zarabovať a povraždiť, keď uvideli, že hamas prerazil hradby, je to najzradikalizovanejší národ na svete, kde matka je hrdá na to, že všetky jej deti zomreli pri stretoch a už sa teší, že ďalšie čo má na ceste postihne rovnaký osud
+ naozaj nikto ich nechce, ani tí čo za nich protestujú by si ich nezobrali domov, a ani ty.
( aby som tu predišiel ďalším tvojim bludom, nesúhlasím s genocídou, ktorú aktuálne vykonáva Izrael )
- nie si schopný si priznať chybu
- nie si schopný čítať s porozumením / vymýšľaš si - vkladáš mi do úst tvrdenia, ktoré som tu nenapísal
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:19:22
29
Prímerie majú podpísať 11:00 CEST
https://svet.sme.sk/c/23554909/izrael-hamas-vojna-koniec-pasmo-gazy-palestina.html?ref=mnt
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:34:49
01
si ty kompletny? ja zasieram vlakno? tak ho premenuj, napriklad Neznasam islam, Som rasista a nehanbim sa za to, Slava Izraelu a genocide,…

nech sa paci, tu mas vyber z prispevkov z poslednych prar stran, ktore som nepisal ja:

* Irak Irán Sýria Pakistan Afganistan su tým povestne a plne týchto pedofilných kozomrdov . Dufam, že k tomu sa tiež vyňadrí aj tunajší propangista uterákových hláv
* mirkove posrane handry
* Ja by som mu nasral ....
Slovenských Srbov sa nezastali ...
* To tupelo menom Gréta sa opäť predviedla. Humanitárna plavba na podporu Palestíny organizovaná teroristickým Hamasom. A ona zo seba robí progresivisticko-ľavicovú šľapku tej teroristickej čvargy.
* ale veď grétka za to nemôže ona je postihnutá.berie siociálne dávky za ktoré sa vozí po svete.
* gréta je tupá antisemitská lúza...máš s tým problém?
* pche,pomahaj bliznemu svojmu,a ze arabi.Cvarga je to
* Izrael za nás robí len špinavú robotu.
* .ty fňukáš doma do tej plastelínskej handry,že ti naši židovskí bratia poslali k alahovi tvojich súdruhov...a poviem ti,že to ešte neskončilo.A hlavne nech sa Turek velmi dobre pozerá...
* Osrat take spolocenstvo,a dufam,ze to tam zidia cele zrovnaju so zemou a tych smradlavych ciganov

krasne ze? vykvet fora toto

a vies, svet nie je ciernobiely, ja nemam problem odsudit Hamas za ten masaker, co vykonali, vies ty odsudit to co robi Izrael? si schopny si priznat chybu a citat s porozumenim?
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:49:47
01
https://youtu.be/e1-GbF0oaao?si=KxP_OSsPy5Nrmf9s
Celkom zaujímavá diskusia o zlých a horších riešeniach...
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 08:55:12
00
arrow_leftivast napísal:

2000:20 to je teda pomer. Prečo mám pocit, že Hamas sa zase začne vykrúcať s tými rukojemníkmi a po víkende žiadnych 20 nebude. Aha oni už pred tým nedodržali dohody o čomkoľvek. To bude tým z čoho pramení ten môj pocit.
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 09:13:31
00
Áno tu si opäť potvrdil, že nevieš čítať s porozumením
arrow_leftmirec16 napísal:
a vies, svet nie je ciernobiely, ja nemam problem odsudit Hamas za ten masaker, co vykonali, vies ty odsudit to co robi Izrael? si schopny si priznat chybu a citat s porozumenim?
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 09:22:03
00
ano? v poriadku, rad si to necham vysvetlit
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 11:14:25
00

* To tupelo menom Gréta sa opäť predviedla. Humanitárna plavba na podporu Palestíny organizovaná teroristickým Hamasom. A ona zo seba robí progresivisticko-ľavicovú šľapku tej teroristickej čvargy.

dufam ze plavali na plachetnici, a v bezvetri ze padlovali rukami...
ci zrazu ropa nevadi, ked nam to vyhovuje.
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 12:01:10
00
fuuuha, toto tu este nebolo…. 👍
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 12:09:12
00
ano? v poriadku, rad si to necham vysvetlit

Ok, tak to skúsim ako malému decku
napísal som toto:
aby som tu predišiel ďalším tvojim bludom, nesúhlasím s genocídou, ktorú aktuálne vykonáva Izrael

a tvoja reakcia, keďže naozaj nevieš čítať s pochopením:
a vies, svet nie je ciernobiely, ja nemam problem odsudit Hamas za ten masaker, co vykonali, vies ty odsudit to co robi Izrael?
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 13:47:42
00
tak vidis, zhodneme sa, super, som rad

teraz mi mozes ako nechapavemu/malemu decku vysvetlit tych 250tis antisemitov v kazdom vacsom EU meste a preco by si nasral tomu chalanovi, ktory (pre ten isty nesuhlas s genocidou) nesedel doma na zadku, ale s tym skusil nieco spravit, aby ho Izrael nelegalne zajal v medzinarodnych vodach, tusim sa to stale vola piratsvo, a nasledne vaznil a vyhostil
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 14:43:45
00
keyboard_arrow_up